Tartalom rostselmash témában

Kanadai fejlesztésű, 170-250 lóerős nehézuniverzális traktorokat gyártanak majd az új üzemben 2023-tól.
A Rostselmash RSM F 2650 nemcsak vonzó árat, hanem számos német műszaki egységet is kínál.
Tekintettel a számos új modellsorozatra és modellre, itt az ideje áttekinteni a kombájnpiac aktuális újdonságait.
A Rostselmash 2018 októberében mutatta be RSM 3000 nevű új törzscsuklós kormányzású traktorát.
A kanadai gyártó, a Versatile, az orosz Rostselmash csoport része, a Farm Progress Show keretében bemutatta az új RT520 kombájnját.
Augusztus végén körülnézhettünk az Egyesült Államok legnagyobb agráripari kiállításán.
A Rostselmash alapvetően átdolgozta rotoros kombájnját, a Torumot – és ezzel sikerült jobban összehangolnia az európai piac igényeivel.
Az elmúlt években számos technológiai újítás jelent meg a silózók területén
A Versatile Panther 400 típusú új önjáró silózógép az orosz Rostselmash konszern terméke, mely hazánkban idén kerül bevezetésre. [...]
A Buhler Industries Inc. folytatja a haladást a kitűzött célja felé, mely a mezőgazdasági gépek széles választékának gyártása. A vállalat az Alberta megyében lévő Ezee-On Manufacturing, a precíziós [...]
Mintegy négy évvel ezelőtt jelentek meg először hazánkban a VERSATILE nagytraktorok; az első gépek ma már több mint 12 ezer üzemórát teljesítettek, kiváló üzembiztonsággal és széleskörű [...]
A Buhler Industries bemutatta új talajművelőeszköz-sorozatát, mellyel tovább bővül a Versatile munkagépkínálata. Az oldalazó- és kétsoros tárcsák, kultivátorok és ekék mostantól a Versatile [...]

További hírek

Az egykori 65 lóerős, itthon is eléggé ismert, JUMZ 65 AKM gyártója napjainkban már csak, 100 lóerős, összkerekes modellt gyárt.
A Huntractor 2015 óta a régi Rába törzscsuklós kormányzású traktorokba lehel új életet.
Takarékos Caterpillar motor és széles váltókínálat jellemzi a minszki traktorgyár új büszkeségét, az új Belarus 742.7 traktort.
A sikeres JCB Fastrac traktorcsalád új generációja, immár Stage V. emissziós besorolású motorokkal érhető el a felhasználók számára.
A Väderstad öt helyszínen tartott júliusban szántóföldi demó körutat, ahol az újdonságok mellett a már jól ismert munkaeszközöket is láthatták a gazdálkodók munka közben.
Sajnos az AGROmashEXPO / Agrárgépshow kiállítás kombájnkínálat tekintetében gyengébb volt a megszokottnál.