fbpx

Rólunk

Küldetésünk, hogy a mezőgazdaságban gépeket vásárlók, használók releváns információhoz jussanak az agrártechnika rejtelmeiből.

A GÉPmax magazin 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy a mezőgazdasági gépek, technológiák, trendek iránt érdeklődő olvasók kedvenc lapja legyen.

A lap gyakorlati hangvételű cikkeiben a mezőgazdasági gépgyártók, kereskedők újdonságai, aktuális hírei mellett, gépbemutatók, piaci információk, szakmai elemzések és felhasználói, illetve partner interjúk színesítik a tartalmat.  A szakmai munka mellett a kikapcsolódásra is gondolunk, amelynek kellemes eltöltéséhez adnak olvasni valót a mezőgazdasági gépmodellekről és a terepjáró újdonságokról szóló összeállításaink. A nosztalgiázni vágyóknak is minden számunkban tartogatunk felidézni való témát. A szerteágazó szakmai tartalomnak és a gyakorlati hangvételnek köszönhetően a GÉPmax a nyomtatott sajtó, illetve az online világ területén is egyedülálló tartalommal szolgálja az olvasói igényeket.

A gepmax.hu portál a nyomtatott kiadvány tartalmának megjelenítésén túl a nemzetközi mezőgazdasági gépesítés világának híreit, érdekességeit mutatja be, az online tér adta lehetőségek (videók, képgalériák megjelenítése, élő bejelentkezések, gyors reagálás) felhasználásával. Ha Önt érdekli, hol jár most és merre tart a mezőgazdasági gépes világ, akkor forgassa a GÉPmaxot és látogasson el rendszeresen honlapunkra is!

Cím: 6400 Kiskunhalas, Katona J. u. 6. | Postacím: 6401 Kiskunhalas, Pf.: 191. | Tel./fax: 77/529-593 | e-mail: [email protected]

GÉPmax © 2009-2020 Horizont Média Kft.