fbpx

Új mezőgazdasági márkákkal erősít a DM-KER Nyrt.

Írta: - 2024 január 24. -Hirdetés

A DM-KER az AGROmashEXPO-n jelentette be, hogy mezőgazdasági portfólióját két gyártó kiváló minőségű termékeivel bővíti.

Francia és lengyel gépgyártók termékeivel szélesítik a kínálatukat

A vállalkozás eddig is szoros beszállítói kapcsolatokkal rendelkezett a mezőgazdasági gép szükségletek kielégítésének terén, hiszen hivatalos magyarországi forgalmazója a Bobcat, Develon, Weycor, Storti és F.lli Annovi márkáknak. A szektorban egyedüli tőzsdén jegyzett magyar vállalkozás, a lengyel Unia gépgyártóval és a francia Tecnoma márkával, az Exel Groupt permetező óriáshoz tartozó gyártóval, kötött szerződéseken keresztül erősíti pozícióját a mezőgazdasági iparágban.

Unia Amber mechanikus vetőgép
Unia Amber mechanikus vetőgép

Az Unia-val kialakított partnerségük révén lehetőséget teremtettek a mezőgazdasági gépek területén való további innovációra és választékbővítésre. Lengyelország legnagyobb mezőgazdasági gépgyártójának évente legyártott 25.000 terméke kiváló minőségről és megbízhatóságról ismert, ennek köszönhetően jelentős hozzáadott értéket nyújtanak az ügyfeleknek.

Unia MXL műtrágyaszóró
Unia MXL műtrágyaszóró

A gyártó palettáján talajművelők, bálázók, permetezők, trágyaszórók, terményszállítók, valamint különböző betakarító eszközök mellett kompletten letelepített terményszárítók is megtalálhatóak. A DM-KER Nyrt. az együttműködésnek köszönhetően komplexebb ügyféligény kielégítésére lesz képes a mezőgazdasági szektorban.

Tecnoma Laser 2 önjáró permetező
Tecnoma Laser 2 önjáró permetező

A Tecnoma szakértelme és kiválósága a permetezők területén elismert. Az Exel csoport, melynek története ezzel a márkával indult, megfelelően stabil hátteret biztosít, hogy a Tecnoma elkötelezett lehessen a környezetbarát és hatékony permetezési megoldások fejlesztése iránt. Új együttműködés révén az ügyfeleknek lehetősége nyílik a legkorszerűbb permetező technológiákhoz való hozzáférésre. A színes termékpalettája, amely a Maxis függesztett permetezőktől kezdve, a Tecnis II vontatott permetezőkön át, a csúcskategóriát jelentő Laser önjáró permetezőig bezárólag terjed, lehetővé teszi a legszélesebb ügyféligény kielégítését. A termékre jellemző, hogy a magas technológiai szint józan árpolitikával párosul.

A régi partnerekhez csatlakozó új beszállítók elősegítik, hogy még szélesebb körű és versenyképesebb mezőgazdasági megoldásokat kínálhasson a DM-KER Nyrt. ügyfeleinek.

A DM-KER Nyrt. elkötelezett a folyamatos fejlődés és a magas színvonalú szolgáltatások iránt, és örömmel várja a jövő kihívásait az új és megerősített partnerségeinkkel.

DM-Ker