fbpx

Pöttinger Row Crop Assist – interaktív támogatás

Írta: Farkas Imre - 2024 július 06.

A szántóföldi mezőgazdasági szakember PÖTTINGER gépeivel és digitális megoldásaival segíti a növénygondozási munka egyszerűbbé és még pontosabbá tételét. Az új online alkalmazás ROW CROP ASSIST interaktív támogatást nyújt a FLEXCARE sorközművelő kultivátorok optimális konfigurációjához. Először az ültetési folyamatról és a növényápolási munkához használt traktorról kér információkat. Az alkalmazás ezután mindenki számára világosan és hozzáférhető módon mutatja meg az optimális soros kultivátor konfigurációt.

A PÖTTINGER már sikeresen bevezette a TRAMLINE ASSIST alkalmazást a szántóföldi gazdálkodás optimális művelőút-rendszeréhez. A gyep betakarításához a HAYTOOL ASSIST segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a megfelelő rendterítőt a különböző kaszákhoz. Erre a sikerre építve a PÖTTINGER most piacra dobja a ROW CROP ASSIST rendszert, hogy optimalizálja a mechanikus növényápoló gépek beállítását.

Az összes PÖTTINGER ASSIST alkalmazás célja a gazdálkodási folyamatok optimalizálása az intuitív képernyőn megjelenő megjelenítés és az ajánlásokat tartalmazó értesítési üzenetek segítségével. Így a komplex tudást konkrét felhasználási esetekre szabják, és olyan módon jelenítik meg, hogy az könnyen használható legyen.

ROW_CROP_ASSIST_
A PÖTTINGER piacra dobta a ROW CROP ASSIST rendszert, hogy optimalizálja a mechanikus növényápoló gépek beállítását – fotó: https://www.poettinger.at/

A PÖTTINGER FLEXCARE soros kultivátor alkalmazkodni tud az összes növényfajtához, a sorszélességhez és a helyspecifikus feltételekhez. A kapaelemek és a gyomláló szerszámok néhány lépésben a különböző feldolgozási forgatókönyvekhez illeszthetők.

A FLEXCARE kultivátor optimálisan készíti fel a gazdálkodókat és a vállalkozókat a jövőre. A soros kultivátor rugalmassága lehetővé teszi, hogy a gazdaság új növényeket és új ültetési rendszereket próbáljon ki, költségigényes új beszerzések nélkül.

A ROW CROP ASSIST alkalmazások támogatást nyújtanak sorközművelő kultivátor vásárlása előtt és után, hogy a gépet a lehető legjobb módon konfigurálhassák az alkalmazott vetőgéptől és növényápolási technológiától függően.