fbpx

A legfejlettebb technológiájú PÖTTINGER JUMBO

Írta: Szerkesztőség - 2011 június 02.

A nagy teljesítményű, ISOBUS által vezérelt Pöttinger JUMBO rendfelszedő szállítókocsit, most elektronikus súlymérő rendszerrel is felszerelték. Az ISOBUS terminál mutatja, hogy mennyi anyag került már a kocsira.
A súlymérés nem csak a vezető számára fontos; a szerződéses partnereknek végzett munka számlázásánál is nagy segítséget nyújt. A rendszerbe beépített szoftver akár hét különböző partnernek végzett munkák adatait tudja tárolni egyidejűleg.
A Pöttinger mérőrendszer kezelőszoftverének segítségével a munkaórákon, a szállított rakományok számán túl immár mérni lehet a súlyt, a rakodási időt, a közúti szállítás időtartamát, a várakozási idő és az ürítési idő hosszát.
A súlymérés a vízszintes felületen mozdulatlanul álló kocsin megy végbe. A traktor és a kocsi fékjei ki vannak engedve. A vonórúd automatikusan mérleg-pozícióba áll be. A mérés nagyjából a teljes tömeg +/- 2.5 %-áig pontos.
A terminálban elmentett, bérszolgáltatással kapcsolatos adatokat USB-kulccsal (pendrive) átvihetjük további feldolgozásra az irodai számítógépre. A kiértékelést ezután az új speciális szoftverrel végezhetjük el. Az adatokat óra alapú munkadíjakra lebontva könnyen kiállítható a pontos számla minden ügyfél számára.