Újabb márka marad távol az idei Agritechnica kiállítástól

A járványhelyzet kapcsán a John Deere után újabb meghatározó gépgyártók jelentették be, hogy az idei Agritechnica és EIMA kiállításoktól visszalépnek. Ezúttal az SDF (Same, Deutz Fahr, Lamborghini és Hürlimann) véglegesítette távolmaradását, nemrégiben pedig a Kramp BV is hasonló döntést hozott.

 


Már biztos: a Detz-Fahr is kimarad az idei Agritechnicából

 

Kramp Agritechnica 2021 online digitális hannover
A Kramp BV már a digitális megjelenését tervezi

 

Fogynak a nagytraktorok a pavilonokból

A járvány csökkentésére irányuló intézkedések világszerte folyamatban vannak, a nyitást több ország már kilátásba helyezte, sőt rövidtávú terveik között már nyári „élet” is szerepel, amibe természetesen a gazdasági fellendülés és az üzleti utak is beletartoznak. Ennek ellenére a jövő továbbra is bizonytalan. Az SDF továbbra is jelentős összegeket fektet be digitális és marketingkommunikációs csatornáiba, új termékek és szolgáltatások bevezetésébe, de a személyes találkozókon alapuló valós kiállítást már hivatalosan is elvetette. Így Hannoverben Same, Deutz Fahr, Lamborghini és Hürlimann standokra már biztos nem mehetünk.

 

Agritechnica John Deere Hannover kiállítás
A legnépesebb pavilonban ezúttal biztos nem a John Deere traktorok körül fognak tolongani az érdeklődők. Már ha lesz kiállítás és lesznek érdeklődők.

 

Tavaly év végén a John Deere után a legnagyobb európai mezőgazdasági gépalkatrész-kereskedőként ismert holland Kramp BV vállalat döntött úgy, hogy 2021 nyaráig, majd ezt meghosszabbítva egész év végéig nem vesz részt élő eseményeken és vásárokon.

 

Agritechnica hannover kiállítás Same Lamborghini Deutz Fahr Agco
A Hannoveri Agritechnica megrendezésében még sokan bíznak

 

A szervező DLG számára John Deere után ez újabb érvágás, egyelőre viszont olyan ipari óriások, mint például a Claas és az Agco, továbbra is tervezik a vásárokon való jelenlétüket.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a szakma már türelmetlenül várja és reméli a hannoveri gigakiállítás megrendezését. Az eredeti tervek szerint a november 14-20 között rendezendő kiállításról a GépMax is személyesen kíván beszámolni.

agco agrár agritechnica covid dlg hannover Hürlimann járvány kiállítás kramp mezőgazdaság Same Lamborghini
..