fbpx

Mehetnékje van már mindenkinek: AGRITECHNICA 2021

Írta: Sándor Ildikó - 2021 március 10.

A legnagyobb nemzetközi mezőgazdasági vásárra, azaz a hannoveri AGRITECHNICA kiállításra 2021. november 14. és 20. között tervez menni a szakma apraja-nagyja. Mivel az online kiállítások korát éljük jelenleg, a német gigakiállításra már a megszokottnál is kiéhezettebb az agrárium.

 

Agritechnica mezőgazdaság agrár hannover
A kanadai gyártású, törzscsuklós Versatile Hannoverben

Több mint 2000 kiállító tűkön ül

A hannoveri kiállítási központ közel 90%-át már lefoglalták a kiállítók, a szakkiállítás szervezője, a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) több mint 2000 kiállítóra számít.

A mezőgazdasági gépek terén számos vezető vállalat már bejelentkezett, de májustól minden kiállító az új online AGRITECHNICA digital platformon is bemutatkozhat, amivel egyrészt a leendő látogatók érdeklődését lehet tovább csigázni, másrészt a kényszerhelyzetből adódó digitális megoldásokat tovább lehet fejleszteni.

 

Agritechnica mezőgazdaság agrár hannover
Zetor-szépségverseny a német kiállításon

 

Többek között a Claas, az AGCO, a DEUTZ FAHR, a Kubota, az Amazone, a Kuhn, a Kverneland, a Krone, a Horsch, a Lemken, a Pöttinger, a Grimme vagy a Väderstad gépeket már biztos láthatjuk, de a lista még bővülhet. Az már viszont biztos, hogy a John Deere hiányozni fog a vásárról.

 

Agritechnica mezőgazdaság agrár hannover
Amazone vetőgép az Agritechnicán