fbpx

Az új STEYR Plus modellcsalád elnyerte az iF Design díjat

Írta: Farkas Imre - 2024 március 20.

Az új STEYR Plus sorozat innovatív stílusa, sorra kapja meg a formatervezési szektor lemagasabb elismeréseit. A Német Formatervezési Tanács legrangosabb díja után az iF Design Awards zsűrije is a Plus széria dizájnját tartotta a legjobbnak.

A világ egyik legrangosabb formatervezési versenyét, az iF Design Awards díját először 1954-ben osztották ki. Az idei megmérettetésre 72 országból 10 800 nevezés érkezett. A STEYR Plus traktorcsaládnak a tervezési szakértőkből álló szigorú zsűri, kétlépcsős válogatásán kellett átesnie, amely az új traktorszériának, ipari gépek kategóriájában, a legmagasabb elismerést ítélte oda. Az iF díjat olyan termékek kapják, amelyek az innovatív stílust és az esztétikát a továbbfejlesztett funkcionalitással ötvözik.

Steyr Plus traktor
Az új Steyr Plus sorozat feltűnően új stílust hozott a STEYR termékpalettájába

Öt modellből álló, négyhengeres, 80-117 lóerős új Steyr Plus sorozat feltűnően új stílust hozott a STEYR termékpalettájába. A Plus dizájnja nemcsak vizuálisan emeli ki a traktorok egyedi megjelenését, hanem olyan gyakorlati előnyöket is hordoz magában, mint a zökkenőmentesen integrált út- és munkalámpák. A traktorokon belül már elérhető technológiák úgy, mint például a legújabb precíziós gazdálkodási rendszerek, vagy az S-Fleet telematika és az S-Guide kormányautomatizálás. Első ízben találkozhatnak az ügyfelek ilyen rendszerekkel ebben a teljesítményszintben lévő STEYR sorozatnál. 

Forrás: https://media.cnh.com/EMEA