fbpx

Wielton mezőgazdasági pótkocsik az Invest Kft.-től

Írta: Szerkesztőség - 2013 április 22.

Az Wielton pótkocsik egytengelyes, kéttengelyes, és tandem futóműves, osztatlan illetve osztott oldalfallal szerelt három oldalra billentő, valamint tandem futóműves teknős kivitelben készülnek 8-18 tonna össztömeggel. Kínálatban szerepelnek továbbá a bálaszállító pótkocsik, valamint a rozsdamentes tartálykocsik 14 000 literes kapacitásig.

Minden pótkocsi típus a közúti szállításban is előszeretettel alkalmazott ATW és ADR futóművel és WABCO fékekkel szerelt.
A strapabíróságról és nagy terhelhetőségről a robosztus alváz, és a laprugós csillapítás gondoskodik. A WIELTON pótkocsik a személyautó gyártásban is alkalmazott teljesen automata porfestéses technológiával kerülnek színezésre.

A billenő pótkocsik oldalfalai DOMEX acéllemezből, lézer és plazmavágó automatákkal kerülnek kivágásra, és innovatív hegesztő robotok illesztik egymáshoz. Az oldalfalak és magasítók különböző magasságú egységekből állíthatók össze az igényeknek megfelelően. Hátsó, és igény szerinti oldalsó gabonakieresztő ablakkal speciális ürítést lehet végrehajtani. Minden típusnál a közlekedésbiztonságot segíti a terhelésfüggő fékerő szabályozó valamint az aláfutás gátló.

A fékezés a korszerű traktorokhoz igazodó kétkörös légfékkel történik, de igény szerint rendelhető az egykörös légfék rendszer. A kocsik összekapcsolását teszi lehetővé a hátsó hidraulika, légfék és elektromos kivezetés.

A Wielton mezőgazdasági pótkocsik az Invest Kft. termékkínálatában találhatóak.
további infó:
www.investkft.hu