fbpx

Széles kínálat és a vevői igények alapos ismerete

Írta: GÉPmax-2020/IV. lapszám cikke - 2020 augusztus 22.

A Continental a speciális abroncsokat új üzletágban fogja össze

A munkagépekre, a motorokra, illetve a versenyekre szánt gumikat ezentúl „speciális abroncsok” néven egy külön álló üzletágba szervezi a Continental.

A globális üzleti tevékenységet végző Continental a jövőben egyetlen üzletágba szervezi a speciális vevői igényekre készített abroncsait: július elsejével a speciális haszongépjárművekre, a két kerekű járművekre és a versenyekre készített gumikat a „speciális abroncsok” elnevezésű üzletágban egyesíti. Ezentúl ez az egységes részleg fogja össze a Continental speciális abroncsok fejlesztését, gyártását és a teljes termékvonal értékesítését.

A speciális abroncsok üzletághoz tartoznak az anyag mozgatás, az agrárium, a kikötők vagy az építőipar részére kifejlesztett abroncsok, de a kerékpárok és a versenymotorok gumiköpenyei is. Az új részleget Wolfgang Thomale vezeti, aki egyben a speciális haszongépjárművek termékvonaláért is felel. A kétkerekűek termékvonalat Thomas Falke viszi, a versenysport igényeit pedig Joerg Burfien vezetésével elégítik ki. „Az új részleg életre hívásával is az a célunk, hogy minden abroncsokkal kapcsolatos tevékenységünket a vevői igényekhez kell igazítsuk” – mondja Kötz. „Olyan részpiacokat fogtunk össze, ahol a vásárlók extrém speciális elvárásokkal jelentkeznek a gyártás felé. Úgy véljük, így képesek leszünk még gyorsabban és rugalmasabban megtalálni a vevői igényekre válaszokat és a legmegfelelőbb szervizszolgáltatást.


A Continental a jövőben egyetlen üzletágba szervezi a speciális vevői igényekre készített abroncsait