fbpx

Különdíjas New Holland T7.340 HD PLM Intelligence erőgép

Írta: Farkas Imre - 2024 január 10.

A 2024-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás Termékfejlesztési díj pályázatán Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjjal ismerték el, Gépesítés kategóriában, az Agrotec Magyarország Kft. – New Holland T7.340 Heavy Duty PLM Intelligence erőgépét.

A T7 Heavy Duty (max. 290–340 LE) erőgépszéria új taggal, a T7.340 típussal bővült 2023-ban. A Horizont Ultra kabin tágasabb, mint az elődje, jobb rálátást garantál a munkaterületre, nagyobb komfortérzetet és jobb térérzékelést nyújt. Az új, félaktív kabinrugózási rendszer rendszer precízen korrigál, biztosítva a legkényelmesebb haladást. A T7 HD PLMi traktorokba az új SideWinder™ Ultra kartámaszt építik be. A legújabb IntelliView™ 12 monitor előnyök sokaságát nyújtja gombnyomásra, az első InfoView kijelző pedig műszerfalként funkcionál.

New Holland T7

Az ECOBlue™ HI-eSCR 2 technológiával felszerelt 6,8 literes FPT NEF motor élen jár a motorteljesítmény és a megbízhatóság vonatkozásában. A 220 l/perc átfolyást biztosító hidr. szivattyú mellé 5 pár elektro-hidraulikus hátsó kihelyezett hidr. szelep kérhető, ez kiegészíthető 3 db hidr. csatlakozót kínáló kabin alatti hidr. szeleptömbbel.

A PLM Intelligence precíziós gazdálkodási rendszer segítségével a flottakövetési vagy telematikai feladatokat is elvégezhetünk, a rendszer precíziós és kapcsolt gazdálkodási támogatásokkal segíti a gazdákat.