fbpx

Hatalmas tisztelgés a 75 éves jubileum előtt, JCB Fastrac-kal

Írta: Farkas Imre - 2020 október 19.

A különleges alkotást néhány nappal a JCB 75. évfordulója előtt hozta létre a vállalat egyik leghíresebb terméke, a Fastrac traktor, az új JCB Twin Steer vezetőrendszer segítségével.

Az óriás logót a vállalat rocesteri világközpontjától nyolc mérföldre lévő mezőn művelték, és csaknem nyolc hektárt fedett le, ami négy futballpályának felel meg. A születésnapi tisztelgés olyan jól kivehető volt, amelyet a magasan a föld felett keringő műholdak képalkotásával lehetett látni.

 

JCB Fastrac
Az óriás logó négy futballpályányi területet fedett le – fotó: jcb

 

A JCB munkatársainak csapata állt az alkotás mögött, amely közel van Uttoxeter mezővároshoz, ahol néhai Joseph Cyril Bamford alapította a JCB-t egy bezáró garázsban, ugyanazon a napon, mint amikor fia, Anthony – most Lord Bamford – született.

David Timmis Fastrac termékspecialista elmondta: „Hetvenöt év nagy mérföldkő, amelyre egy nagyszerű termékkel szerettünk volna megemlékezni, amely jelentős szerepet játszott a JCB sikerében. Tökéletes ötletnek tűnt a JCB Fastrac használata az űrből látható óriási ünnepi évszám létrehozásához”.

 

 

John Smith, a JCB Agriculture ügyvezető igazgatója elmondta: „A 75. jubileum megünneplésének újszerű megtervezése, megszervezése és végrehajtása tökéletes példa volt az innovatív gondolkodásmódra és a csapatmunkára, amely minden JCB termékre kiterjed.