fbpx

Itt vannak Pöttinger HARVEST ASSIST applikáció legújabb funkciói

Írta: Fodor Mihály - 2024 május 02.

Folyamatosan bővül a HARVEST ASSIST, a Pöttinger takarmánybetakarítás optimalizálására szolgáló innovatív alkalmazása. Most három új funkcióval rendelkezik a betakarítógépek használatának optimalizálásához, hogy tovább növelje a betakarítási teljesítményt. Az iOS és Android operációs rendszerre elérhető alkalmazást a flotta minden tagja ingyenesen telepítheti okostelefonjára. Az új funkciók 2024 áprilisától állnak rendelkezésre.

A HARVEST ASSIST alkalmazásban kiválaszthatja a betakarítási flotta bármelyik gépét: választhat kaszát, rendkezelőt, bálázót és rendfelszedő kocsit stb. Az alkalmazással könnyen hozzáadhat táblákat és hozzárendelheti azokat az egyes gépekhez. Minden érintettnek valós idejű áttekintést ad a szántóföldön elért haladásról és az egyes gépek aktuális állapotáról.

Az új funkciók

A bálák száma a mezőn: Az alkalmazásban a bálázógép kezelője megadhatja az egyes táblákon elhelyezett bálák számát. A rakodók és a bálagyűjtő járművek vezetői egy pillantással láthatják, hogy hány bálát kell behozni.

Ha több bálabegyűjtő csapat van, minden gépkezelő azonnal tudja, hogy melyik táblát kell még felkeresnie, és hány bálát vittek már el. A bálák száma a betakarítási teljesítményt is jelzi, így bármikor nyomon követheti a folyamatot.

Navigálás a raktárba: A szántóföldre történő navigáción kívül a navigációs funkció megmutatja az útvonalat is vissza a raktárba. Egy új jelölő hozzáadható és közvetlenül a Google Maps segítségével navigálható hozzá. A HARVEST ASSIST alkalmazás ezen legújabb funkciója révén elkerülhetőek a kerülőutak, és nincs szükség a helyszínek paramétereinek elküldésére.

Új „Egyéb gépek” kategória: Mostantól hozzáadhat bálagyűjtő és takarmánybetakarító gépeket. Ezáltal az flotta minden vezetője még jobb áttekintést kap arról, hogy az egyes gépek hol vannak bevetve. A navigációt, a tervezést és a flotta minden gépének áttekintését, gyártmánytól függetlenül, a HARVEST ASSIST alkalmazás biztosítja.