fbpx

Ismerje meg a Kramp világítástechnikai termékeit!

Írta: - 2022 november 23. -Hirdetés

A Kramp minden termékénél a korszerű és tartós megoldásokat helyezi előtérbe! Nincs ez másképpen a világítástechnikai megoldások esetében sem, hiszen kínálatunkban akár vezetéknélküli lámpákat is találhat!

De miért is érdemes LED világításra váltani a hagyományos halogén izzós megoldással szemben?

Erre három indokot is fel tudunk sorolni Önnek!

  • A LED-es izzók nagyobb fényerőt és jobb láthatóságot biztosítanak!

Egy LED-es izzó fényereje úgy nagy, hogy közben energiafogyasztása rendkívül kicsi. Ha összehasonlítunk egy halogén izzóval szerelt lámpát egy hasonló teljesítményű LED izzóval, akkor egyértelműen észrevehető, hogy a LED-es izzóval szerelt lámpa fény-képe lényegesen nagyobb a halogén-izzóval szerelt verzióhoz képest.

Ez a többletfény nem csak a munkavállalónak jelent magasabb biztonságot, de egy jó fényforrás megválasztásával akár a sötétben töltött munkaórák száma is kitolható, valamint a jobb láthatóság a munka hatékonyságát is fokozza.

  • Kellemesebb fény a szemnek!

A LED-es izzók színhőmérséklete a természetes napfényhez áll közelebb, ezáltal nem erőlteti meg annyira a szemünket az éjszakai munka során. Továbbá a LED-es lámpák között többféle színhőmérsékletű izzóval szerelt lámpa közül is válogathat, függően attól, hogy milyen alkalmazásra kell a lámpa, vagy akár egyéni preferencia szerint is.

  • Környezettudatos megoldás!

A LED-es izzók a hagyományos izzókkal szemben nem csak hatékonyabb, de szignifikánsan tartósabb is. A halogén izzó működése közben a legtöbb energia hőként szabadul fel, és kerül felhasználásra. Ez a hőenergia mind elvesztegetett energia, amit az izzó nem fényként használ fel. Bár a LED-es lámpák hőtermelése kisebb, de így sem nulla, így azokat hővezető elemekkel látják el, például alumínium, vagy speciálisan kifejlesztett műanyag felhasználásával.

A Kramp kínálatában megtalálhat nem csak külső munkalámpákat, de akár a fülkébe is felszerelhető belső világítást is. Ezen felül minden nagyobb traktorgyártó modelljéhez találhat megfelelő sajátmárkás Kramp lámpákat is. Ezeket szimplán a gyári cikkszám megadásával is megtalálhatja, hiszen fejlett keresőrendszerünk a legtöbb gyári cikkszámra ajánl utángyártott alternatívát is!

Világítástechnikai kínálatunkban továbbá a fényszórók képe alapján is tovább szűkítheti, hogy milyen alkalmazásokhoz megfelelő lámpát válasszon. Reflektoraink rövidebb távolságot világítanak be, széles fénycsóvával, hogy nagyjából 40 m-es távolságig a legszélesebb területet világítsa be. Amennyiben csak egy bizonyos pontot akar megvilágítani (például telekhatár követéséhez), úgy a spotlámpáinkat ajánljuk, amivel akár 150 m-es távolságig is elláthat!

A munkalámpák sorával viszont még nem ért véget a Kramp világítástechnikai ajánlata, hiszen a forgóvillogóktól elkezdve a fényhidakon át a pótkocsi-világításokig többféle megoldásban is találhat lámpákat. Legyen az 12 vagy 24 voltos, vagy különféle csatlakozókkal szerelt megoldások. Halogénről LED-re való átszereléshez külön biztosítunk ellenállásokat is.

Vezeték-nélküli lámpakészletünk használatához csak helyezze fel a mágneses talpakkal szerelt lámpákat pótkocsijára vagy traktorára, majd a kommunikációhoz szükséges antennát csatlakoztassa a 7-, vagy 9-tűs csatlakozóhoz. Ezek után a lámpák wifi-hálózaton keresztül kommunikálnak egymással. A vezeték-nélküli készlethez további pótalkatrészeket is talál kínálatunkban.

Érdeklődjön termékeinkről viszonteladó partnereinknél, melyet megtalálhat weboldalunkon (akár a partnerkereső szóra is keresve). Fejlett logisztikai hálózatunknak köszönhetően a megrendelt terméket másnap már át is veheti!

Kollár Tamás

Kramp-logo-1[1]