A Kramp munkaruha kollekciójának átfogó bemutatása

Írta: - 2022 május 04. -Hirdetés

A Kramp kínálatában megtalálható sajátmárkás ruházati cikkek között több különféle kategóriát különböztetünk meg. Ezek az úgynevezett Original, Active, Technical/4Way Stretch, valamint a Protect termékcsalád.

KRAMP munkaruha

A különféle termékcsaládok termékei mind különböző igényeknek és célközönségnek készülnek. Ezeket a termékcsaládokat kívánjunk most bemutatni, hogy mindenki megtalálhassa azt a ruhadarabot, ami neki leginkább megfelel.

A Kramp Original termékcsalád:

Az Original termékcsaládba tartozik a Kramp ruházati kollekciójának legnagyobb része. Mindennapos viselethez lettek tervezve, strapabíró és minőségi anyagokból. Bármilyen munkát is tervez, biztos lehet benne, hogy a Kramp Original ruhákra számíthat. A kollekcióban a fehérneműktől elkezdve a pólókon át, kiegészítők és kantáros nadrágok is megtalálhatóak. Farmernadrágok, munkáskabátok és zoknik, bármit keres, az Original kollekcióban megtalálja. Tartós és kényelmes viselet, ami bármilyen munkakörülmény közt megállja a helyét.

Az Active termékcsalád:

Active termékcsaládunkba a szabadidőruháink tartoznak, melyeknél a fókusz a legnagyobb kényelemre és a könnyű tömegre irányult. Kiváló öltözet túrázáshoz, kert körüli munkákhoz vagy egyéb szabadidős tevékenységekhez. Megtalálhatóak a kínálatban dzsekik, melegítők és pólók is. Kényelmes szabású, divatos és praktikus tulajdonságokkal ellátott ruhadarabok.

KRAMP munkaruha

A Technical és 4Way Stretch termékcsalád:

A Technical kollekciót a végletekig menő minőség jellemzi. Rendkívül tartós és kényelmes ruhadarabok, praktikus részletekkel. Az anyagválasztásnál a legfőbb szempontok a tartósság valamint a hideg elleni védelem voltak.

A 4Way Stretch kollekció a Technical kollekció mellé behozott vonal, melynek fő tulajdonságai a rendkívüli rugalmasság és az azzal nyújtott kiemelkedő kényelem. A kollekcióban felhasznált anyagok a poliamid, aminek hatására rugalmas, könnyen száradó és gyűrődésmentes marad a ruhadarab, az elasztán, amivel a rugalmasság megtartása a cél, valamint a Cordura, ami egy extrém kopásálló anyag, így a leginkább igénybe vett részek (ahol a ruha leginkább feszültségnek van kitéve) ebből az anyagból készültek, hogy a rugalmasság ne menjen a tartósság rovására. Ebbe a kollekcióba a legtöbbször használt munkaruhák kerültek be, mint például a kantáros nadrágok, munkásnadrágok valamint munkáskabátok. Fontos megjegyezni, hogy hegesztési munkálatokhoz a 4Way Stretch termékek helyett inkább a Kramp Original munkaruhákat ajánljuk, azok pamuttartalma miatt.

A Protect termékcsalád:

A Protect termékcsalád kifejezetten a vízálló ruházatot igénylő munkakörülményekhez lett kifejlesztve. Komplett esőoverálok, esőkabátok és -nadrágok valamint gázlónadrágok találhatóak a kínálatban. A biztonság mellett ezek a termékek a kényelem és a funkcionalitás magas színvonaláról is ismertek. Minden terméket a legújabb munkavédelmi ruházati technológiának megfelelően fejlesztünk ki, kiváló minőségű összetevők és tartós anyagok felhasználásával, hogy a nagy kihívást jelentő környezetekben és alkalmazásokban is ellenállóak legyenek.

KRAMP munkaruha

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőpartnerünket, és érdeklődjön náluk a Kramp munkaruháiról webshopunkon megtalálható partnerkeresőnk segítségével. Megrendelt termékeit akár már másnap átveheti!

Töltse le alkalmazásunkat és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le újdonságainkról és fedezze fel, hányféleképp tudja megkönnyíteni a Kramp az Ön életét is!

Hírlevél: FELIRATKOZÁS
Applikáció: INFORMÁCIÓ