fbpx

Automatikus adatátvitel a Google Drive segítségével

Írta: Farkas Imre - 2022 május 03.

A Bogballe automatikus adatátvitelt kínál a Google Drive segítségével a Navi App precíziós gazdálkodási rendszeréhez .

A Navi Com alkalmazás lehetővé teszi a Bogballe-szóró táblagéppel történő vezérlését . Útmutatást kínál egyenes vonalban és kanyarokban, automatikus indítást és leállítást , automatikus szakaszvezérlést , valamint független jobb/bal dózismodulációt .

Mostantól lehetőség van az adatok automatikus átvitelére a táblagépre a Google Drive segítségével . Ez nem igényel éves előfizetést, így az alkalmazási térképek betöltését kívánjuk megkönnyíteni . Lehetőség van különféle alkalmazási térképek használatára  : Yara Atfarm, Cropsat stb. Tanácsadójának közvetlen hozzáférést is biztosíthat a dokumentációs fájlok letöltéséhez közvetlenül a felhőből.

táblagép
A Navi Com alkalmazás lehetővé teszi a Bogballe-szóró táblagéppel történő vezérlését – fotó: https://www.bogballe.com/

Az alkalmazástérképek Google Drive-ból való letöltése mellett a szórógép a munkahelyén adatokat tárol és dokumentumokat állít össze .shp formátumban . A Google Drive-on rögzített terepi adatok ezután ingyenesen megtekinthetők a Google Earth Pro alkalmazásban .

A Dual Dynamic szakaszvezérlő rendszer most 80 alszekcióval érhető el, szemben a korábbi 40-nel. A 40-ről 80-ra történő módosítás a pontosság növelése . A hozzáadott érték különösen a fennmaradó sáv esetében rejlik.