Együttműködnek a fejlesztésben és a forgalmazásban

Írta: Farkas Imre - 2021 május 26.

Az AGCO Corporation, valamint Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG bejelentették, hogy együttműködési megállapodást írtak alá a kombájnadapterek forgalmazása és fejlesztése terén két társaság együttműködéséről.

„A Geringhoff egy erős vállalkozás, amely alapvető szerepet játszik a kombájnadapterek kapcsolatos innovatív technológiai fejlődésében és bevezetésében, amelyek segítik a gazdálkodókat a termelékenység növelésében” – mondta Barry O’Shea, az AGCO kombájnok termékcsalád-vezetője. „Vezető globális berendezésgyártóként az AGCO egyedülálló helyzetben van, hogy támogassa a Geringhoff kombájn adapterek szélesebb körű terjesztését, saját kombájnjai mellett. Az együttműködés innovatív betakarítási termékek kifejlesztését is eredményezi, amelyek javítják a gazdálkodók hatékonyságát és termelékenységét szerte a világon. ”

„A Geringhoff és az AGCO között létrejött megállapodás új lehetőségeket kínál a Geringhoff számára a globális kombájnadapter-üzletág növekedésére és új betakarítási technológiák kifejlesztésére, hogy megerősítsük pozíciónkat a szántóföldi gazdálkodók vezető szállítójaként szerte a világon” – mondta Daniel Hansmeier, a Geringhoff vezérigazgatója.

 

geringhoff
Az együttműködés innovatív betakarítási termékek kifejlesztését is eredményezi – fotó: https://news.agcocorp.com/

 

A Geringhoff adapterek magyarországi hivatalos forgalmazója a SELECTOR Export-Import Kft.

www.selectorkft.hu