fbpx

Farm Production Pack hamarosan a Farming Simulator 22-ben

Írta: Farkas Imre - 2024 április 19.

A virtuális gazdák hamarosan felpörgetik termelésüket a Farming Simulator 22-ben – és közben fenntarthatóbbá tehetik működésüket. A GIANTS Software kiadó bejelentette, hogy április 30-án PC-re és konzolokra érkezik a Farm Production Pack. Már elérhetőek az előrendelések és a videós előzetes.

Fokozott gazdaságosság és napi igények

A dinamikus árak és a napi igények megjutalmazzák a gyors szállítást. Amennyiben a gazdálkodók több új értékesítési hellyel is szerződést kötnek, a mezőgazdasági boltok erőforrásokat, a szupermarketek feldolgozott élelmiszereket, az automaták és a piaci standok pedig friss termékeket igényelnek. Eközben újfajta szélturbina és napelemek (beleértve a távirányítású takarítórobotot is) passzív bevételt termelnek.

Termények mosása, termésnövelés

Az új mezőgazdasági berendezések tovább növelik a betakarítás és az erőforrások hozamát. A Lely Sphere, egy körkörös trágyakezelő rendszer, folyékony műtrágyát hoz létre az ammóniakibocsátásból, ha állati ólok mellé helyezik, és kénsavval kombinálják. A VDW Cleaner Tiger miután megtisztította a kövektől a cukorrépát, súrolja és vágja azokat, a mosódob pedig megtisztítja a termést, amelyet így magasabb áron lehet eladni.

VDW Cleaner Tiger tisztítóberendezés
A VDW Cleaner Tiger tisztítóberendezés a játékban – fotó: https://www.farming-simulator.com/

Elosztóközpont kezelése

Azok a mezőgazdasági vállalkozók, akik nem állnak meg a termés eladásával, egy 4000 négyzetméteres, nehéz polcokkal felszerelt elosztóközpontot vehetnek birtokukba. A targoncát biztonságosan üzemeltetve irányíthatják a kirakodóhelyekre érkező raklapok elosztását, és ügyes logisztikát kell alkalmazniuk a dinamikus piaci igények kielégítésére. Ezen kívül több testre szabható – az ömlesztett anyagok, járművek, illetve szerszámok tárolására – raktár és siló, valamint egy járműjavító műhely, garázzsal is birtokba vehető.

távirányítású takarítórobotot
Újfajta szélturbina és napelemek (beleértve a távirányítású takarítórobotot is) passzív bevételt termelnek – fotó: https://www.farming-simulator.com/

A Farm Production Pack-et a Design, Modeling & Innovation (DMI) fejlesztette ki, és a GIANTS Software adta ki, a megjelenés április 30-án várható. Farming Simulator 22 PC-re, Mac-re, PlayStation®5-re, PlayStation®4-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra érhető el.

Forrás: https://press.giants-software.com/