fbpx

Farming Simulator 22 – 6 millió eladott példány

Írta: Farkas Imre - 2024 február 04.

A GIANTS Software kiadó és játékfejlesztő a Farming Simulator 22 növekvő sikeréről számolt be: A játék későbbi Platinum Edition és Premium Edition változatát is beleértve, a saját kiadású Farming Simulator 22 több mint hatmillió példányban kelt el 2021 novemberi megjelenése óta. További mérföldköveket is elértünk a többjátékos tevékenység és a rendelkezésre álló modok tekintetében.

További modok és jelentősebb többjátékos bővítés

A Farming Simulator sorozat ugyanolyan pihentetőnek és kifizetődőnek bizonyult többjátékos módban, mint az egyéni farmerek számára. A GIANTS Software örömmel jelenti be, minden idők legmagasabb szervertevékenységét. Az egyidejűleg több mint 100 000 dedikált szerverrel a svájci székhelyű vállalat egyre több virtuális farmot kezel.

Farming Simulator 22 Zetor Crystal 16045
A Farming Simulator sorozat ugyanolyan pihentetőnek és kifizetődőnek bizonyult többjátékos módban, mint az egyéni farmerek számára – fotó: https://www.farming-simulator.com/

A Farming Simulator 22 az elérhető módok tekintetében is felülmúlta elődjét, több mint 5600 módosítás érhető el a hivatalos ModHubon. Ezeket a modokat a GIANTS Software belső minőségbiztosítási csapata tesztelte, és közvetlenül a játékból érhetők el. A lenyűgöző, 1,4 milliárd letöltésszámmal – ami a sorozat összes mod-letöltésének körülbelül a felét jelenti – a 2008-as indulás óta, a felhasználók által generált tartalmak népszerűsége tovább növekszik.

A Farming Simulator 22 PC-re, Mac-re, PlayStation®5-re, PlayStation®4-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra érhető el.