fbpx

Holland mobil oszlopos emelő traktorokhoz, önjáró gépekhez

Írta: Farkas Imre - 2024 március 29.

A Stertil-Koni nehézgépjármű-emelő megoldásokat kínál a mezőgazdasági, illetve járműszervíz szolgáltató felhasználók számára.

Minden típusú mezőgazdasági járműhöz és felszereléshez, traktorokhoz, önjáró silózókhoz, kombájnokhoz, kaparók, magajáró permetezők javításához kínálnak különféle műhelytechnikai és emelőberendezéseket. A legutóbbi Agritechnica System & Components kiállításon az ST 1085 oszlopos emelőt, és a WD 1500N és WD 1500NT Wheel Dollies-t mutatták be a nagyközönségnek.

ST-1085 oszlopos emelő
A System & Components kiállításon az ST 1085 oszlopos emelőt élesben láthatták az érdeklődők

Az ST 1085 mobil oszlopos emelő kiválóan alkalmas különféle kerékátmérővel, keskeny, illetve széles nyomtávolságú erőgépek emelésére. A többcélú berendezés adapterekkel kombinálva sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít, többek között a mezőgazdasági gépek emelési pontjaihoz is kínálnak adaptereket.

kiegészítő adapter traktorhoz
A mezőgazdasági gépek emelési pontjaihoz is kínálnak kiegészítő adaptereket
– fotó: https://stertilkoni.com/

A mobil oszlopos járműemelő a szintetikus kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható. A visszahúzható kerekeknek köszönhetően kevesebb a műhelypadlósérülés. A speciális kerekek megakadályozzák a nagypontos terhelést, és 10-szeresére csökkentik a felületi nyomást.

ST 1085 emelővel felemelt Fendt traktor
Mindössze 94 másodperc alatt érik el 1850 mm- es maximális magasságukat
– fotó: https://stertilkoni.com/

A szabadalmaztatott túlterhelés elleni védelemmel rendelkező, ST mobil oszlopos járműemelők mindössze 94 másodperc alatt érik el 1850 mm- es maximális magasságukat, így a világ egyik leggyorsabb oszlopos emelői. Amennyiben nagyon lassan szeretnénk leengedni a járművet – az alkatrészek pontos pozícionálása érdekében – ez egyszerűen megtehető az interaktív ebright Smart Control rendszerrel a képernyő érintésével.

A mobil oszlopos emelők működtetéséhez a Stertil-Koni mind a vezeték nélküli, mind a kábeles modellekhez kínálja az ebright Smart Control System-et. A vezeték nélküli emelőknél a speciális mélyciklusú akkumulátorokat csak kéthetente kell újratölteni. A vezeték nélküli mobil oszlopok egyszerűen tölthetők, egy 230 V-os fali aljzat segítségével. A kábeles oszlopos felvonók szabványos 400 V-os tápról működnek, más feszültséggel. A kábeles verziókhoz opcionálisan kaphatók extra erős áthajtókábelek, továbbá minden összekötő kommunikációs kábel mindkét végén erős dugóval van felszerelve. A kiállított ST-1085-ös modell oszloponkénti emelőképessége 8500 kg.