fbpx

Íme a legnagyobb és legértékesebb John Deere traktor fülkéje

Írta: - 2022 április 26. -Hirdetés

A John Deere traktorokat az egyik legismertebb és legjobb mezőgazdasági erőgépként tartják számon. Immáron több mint 100 évnyi tapasztalat és innováció ölt testet ezekben a gépekben. Dolgozni a legnagyobb és legértékesebb John Deere 9R sorozatú traktor egyikével már-már felér egy életérzéssel.

„Soha nem adnám a nevemet olyan géphez, amely nem a saját magam legjavát adná.” szól a híres mondat az alapítótól, John Deere-tól. Ez az elv tovább él és meghatározza a John Deere gépgyártást mind a mai napig.

A John Deere mindig a vevőt helyezte az első helyre, erőteljesen invesztált kutatás-fejlesztésbe, világszerte történő gépvizsgálatokba, gyártási minőségbe. Ennek is köszönhető, hogy a John Deere világszerte elismert márka lett, amit mi sem bizonyít jobban, hogy napjainkban a világ TOP 100 legértékesebb márkája között szerepel. (Forrás: https://www.rankingthebrands.com)

A John Deere traktorok csúcsa: 9R/RT/RX sorozat

Jelenleg a 9R sorozat jelenti a John Deere traktor csúcsát, amely a legnagyobb és legértékesebb erőgépeket foglalja magába, amelyek gigantikus területteljesítményre képesek. A portfólió zászlóshajói a hagyományos kerekezésű 9R, a két hevederes 9RT és a négy gumihevederes 9RX erőgépek.

John Deere
A John Deere traktorok zászlóshajói

Első osztályú fülke

A legnagyobb és legértékesebb John Deere traktorban ülni és dolgozni már-már felér egy életérzéssel. Az előző szériákhoz képest a fülkeajtó szélesebb nyitási szögének köszönhetően még könnyebb belépni a kabinba.  Kinyitva az ajtót, hatalmas térrel és a kiváló panorámát biztosító világos belső kialakítással találkozhatunk.

John Deere
Csendes, tágas, jól felszerelt fülke

A belmagasság például 5 cm-rel magasabb, így a magas gépkezelők is komfortosan érezhetik benne magukat. A nagy, 11 literes hűtő hatalmas tárolási helyet biztosít, így Ön még a szántóföldön töltött hosszú munkanap során is frissen tarthatja az ételeit és italait. A belseje kivehető, így akár azt be is viheti a konyhájába, hogy ott töltse meg.

John Deere
Nagyméretű 11 literes hűtő kivehető belsővel

Vezetőülés: kényelem és luxusélmény a gépkezelő számára

Helyet foglalva a legújabb 9R/RT/RX traktorba hamar érezni fogja a minőségbeli különbséget. Élvezze a szuper kényelmes Active Seat II. vezetőülést, melynek köszönhetően még egy hosszú munkanap során is pihentebben és koncentráltabban tud dolgozni.

John Deere
A vezetőülés akár masszázsfunkcióval és szellőztetővel is kérhető

Az ülés masszázsfunkcióval is rendelhető az extra kényelem jegyében. Az ülésszellőztetés, amely a bőrborításon keresztül kering minden irányból, még kellemesebbé teszi a munkát a forró nyári munkanapokon. A pneumatikus deréktámasz és oldaltámasz tökéletesen követi a test vonalát, extra stabilitást biztosítva az oldalirányú mozgásokkal szemben is. Ráadásul az ülés 65 fokban elfordítható, segítve a kényelmesebb munkavégzést és rálátást.

John Deere
65 fokban elfordítható vezetőülés a jobb rálátásért

Prémium audiorendszer

A 6,5″-os nagy felbontású érintőképernyővel ellátott információs és kommunikációs rendszer megkönnyíti a mindennapokat. A fülke tetőkárpitjába építve könnyen elérhető és számos szórakoztatási lehetőséget biztosít.

John Deere
Akár 6.1-es prémium hangrendszerrel is kérhető

Akár párosíthatja is azt az okostelefonjával, hogy biztonságosan a kezei használata nélkül telefonálhasson vagy éppen zenét hallgasson. Magában foglalja az Apple Carplay-t is, amely lehetővé teszi, hogy Ön vezetés közben használhassa iPhone készülékét akár a Siri hangvezérléssel.

A traktor 6.1-es prémium hangrendszerrel is rendelhető, amellyel leginkább a felsőkategóriás luxusautókban találkozhatunk. A térhangzásnak köszönhetően a fülkében hallható hangok kristálytiszták és részletgazdagok, így a kedvenc zenéi, podcastjei vagy hangoskönyvei szinte „életre kelnek”.

Ergonomikus kezelőfelület-kialakítás

A John Deere nagy hangsúlyt fektet a kezelőfelületek logikus kialakításába. Évek óta a „one glance”, azaz egy pillantás elvét figyelembe véve tervezi meg a belteret, hogy a legfontosabb gombok, monitorok, kezelőkarok minél inkább szemre és kézre essenek.

John Deere
Logikus kezelőfelület-kialakítás

Minden könnyen elérhető a CommandCenter 4600-as érintőképernyős monitoron, amely mérete 26,4 cm (10,4″).  A Gen4 kiegészítő monitor kétszeresére növeli a képernyőfelületet,ezáltal Ön egyidejűleg több funkciót tud figyelemmel kísérni, szükség esetén pedig közvetlenül elérheti és módosíthatja a beállításokat.

John Deere
Nagyméretű monitorok

A John Deere traktorok csúcsát jelentő 9R/RT/RX sorozatú traktorok nemcsak a területteljesítményük és hatékonyságuk miatt lettek legendásak. Az említett kényelmi funkciók és opciók sokaságára azért is fektettek nagy hangsúlyt a John Deere-nál, hogy a gépkezelő számára is élmény, egyfajta életérzés legyen a munkavégzés.

További John Deere 9R/RT/RX traktor műszaki tartalomért és aktuális kedvezményekért keresse KITE gépértékesítő kollégánkat! https://www.kite.hu/kapcsolat