fbpx

Szalmabetakarítási csomag a Farming Simulator 22-ben

Írta: Farkas Imre - 2024 március 10.

A virtuális gazdálkodók mostantól kiterjeszthetik mezőgazdasági tevékenységüket a Farming Simulator 22-ben a pelletiparral, és növelhetik szalmaalapú termelékenységüket. A GIANTS Software kiadó kiadta a Straw Harvest Pack csomagot a Creative Mesh stúdiótól, amely speciális gépeket, szerszámokat és egyéb erőforrásokat tartalmaz. PC-n és konzolon ingyenesen elérhető.

Márkák és gépek hozzáadása

Az ingyenes Straw Harvest Pack segítségével a gazdálkodókra nagy teljesítményű gépek várnak a KRONE és a Bressel und Lade gyártóktól. Az egyik legkiemelkedőbb gép a világ első mobil pelletkombájnja – a KRONE Premos 5000, amely a szántóföldről szalma- és szénarend összegyűjtésével pelletet állít elő. Alternatív megoldásként, egy további bála aprítóval, álló helyzetben is üzemeltethető. Két bálázó is található, a KRONE Big Pack 1290 HDP II és Comprima V180 XC, valamint más bálák és raklapok mozgatására szolgáló gépek.

Szalmacsomag
Az ingyenes Straw Harvest Pack segítségével a gazdálkodókra nagy teljesítményű gépek várnak a KRONE és a Bressel und Lade gyártóktól – fotó: https://press.giants-software.com/

Ipari alapú játékmenet

A játékmenet további rétegének növelése érdekében a sokoldalú és konfigurálható ipari csarnok lehetővé teszi a tárolást és a feldolgozást. Míg a legyártott pellet értékesíthető, alomra vagy állatok takarmányozására is alkalmas, az ipari csarnok több lehetőséget kínál a konfigurációkon keresztül: A gazdálkodók használhatják üres csarnokként a járművek parkolására, valamint bálák és raklapok tárolására, vagy csarnokdaruval bővíthetik. az ömlesztett anyagok, bálák és raklapok könnyebb mozgatásához. Automata palettázóval a tovább feldolgozott pellet még nagyobb haszonnal értékesíthető.

Pellettüzem
A játékmenet további rétegének növelése érdekében a sokoldalú és konfigurálható ipari csarnok lehetővé teszi a tárolást és a feldolgozást – fotó: https://press.giants-software.com/

Közvetlenül a játékban elérhető

A Straw Harvest közvetlenül letölthető a Farming Simulator 22-ből a játékon belüli ModHubon keresztül. A Creative Mesh stúdió által létrehozott Straw Harvest a sorozat korábbi részeiből ismert, és széles körben népszerű a GIANTS Software mezőgazdasági szimulációinak rajongói körében. A frissített verzióval a rajongók jobb látványt és részleteket várnak.

A Farming Simulator 22 PC-re, Mac-re, PlayStation®5-re, PlayStation®4-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra érhető el. További információkért látogasson el a Farming Simulator hivatalos webhelyére és a GIANTS Software sajtóterületére.