fbpx

Elismerés a CNH projektjének

Írta: Farkas Imre - 2022 augusztus 10.

A CNH Industrial megkapta a 2022-es Manufacturing Leadership Award díjat a Sustainability Leadership kategóriában, amellyel azokat a gyártókat tüntetik ki, akik digitális átalakuláson keresztül formálják az ágazat jövőjét.

Sorozatban ez a harmadik év, amikor a Társaság a Gyártóipari Vezetői Tanácstól, a Gyártók Országos Szövetségének egyik részlegétől elismerést kapott. A CNH Industrial díjnyertes projektjét, a Smart Pretreatment for the Paint Shop című projektet az Ausztriában, St. Valentin-ban, működő termelő üzemének gyártási csapata hajtotta végre. A projekt növelte a kezelő biztonságát, ugyanakkor biztosította az optimális festékminőséget és az adalékanyagok fenntartható használatát.

St. Valentin Steyr
Egy Steyr Terrus CVT traktor gördül lefelé a gyártósorról St. Valentinban – fotó: https://media.cnhindustrial.com/

A festés a gyártási folyamat egyik alapvető lépése. Az adalékanyagok, például tisztítószerek és pH-csökkentők helyes adagolása az előkezelési szakaszban az ideális festékminőség, illetve tapadás kulcsa. Négy intelligens adagolóállomásról és hat érzékelőről gyűjtött adatok felhasználásával emberi beavatkozás nélkül, automatikusan befecskendezik a megfelelő mennyiségű adalékanyagot. Ez garantálja az alkalmazottak abszolút biztonságát, a kiváló minőségű festést és a jelentősen csökkentett adalékanyag-felhasználást.