fbpx

Az AGCO nyerte el a Red Dot Award: Design Concept 2022 díját

Írta: Farkas Imre - 2022 augusztus 10.

Az AGCO megkapta a Red Dot Award: Best of the Best díjat az „Interakció és UX” kategóriában AGCO 3D digitális tervezési koncepciójával.

„Ez a díj egy óriási megtiszteltetés, amely az AGCO által a világ gazdálkodói számára kínált egyik innovatív, iparágvezető megoldást ismeri el” – mondta Eric Hansotia, az AGCO Corporation elnök-vezérigazgatója. „A mezőgazdasági termelők előtt stratégiánk központi eleme, hogy olyan digitális megoldásokat hozzunk létre, amelyek maximalizálják az értéket, miközben javítják a hosszú távú fenntarthatóságot.”

agco
új mércét állít fel a digitális termékvizualizációban, miközben csökkenti a komplexitást – fotó: https://news.agcocorp.com/

A világ gazdálkodóival együttműködésben kifejlesztett AGCO 3D Product Advisor új mércét állít fel a digitális termékvizualizációban, miközben csökkenti a komplexitást, növeli a gazdaság termelékenységét, és fenntarthatósági hatásokat generál. Az Unity Technologies és az Infosys Consulting kulcsfontosságú partnerek voltak a megoldás fejlesztésében.