fbpx

Az AGCO felvásárolta az Appareo Systems LLC-t

Írta: Farkas Imre - 2022 február 10.

Az AGCO-nak szándékában áll megtartani az Appareo csapatát, és folytatni kívánja tevékenységét Fargoban, ND-ben és Párizsban, Franciaországban.

Az Appareo Fargoban (ND) található, és olyan kézzelfogható technológia kutatására, fejlesztésére, tervezésére és gyártására specializálódott, amely mesterséges intelligenciát, mechatronikát, illetve innovatív elektronikát használ, hogy kivételes vásárlói értéket biztosítson. Az Appareo által szállított megoldások a mezőgazdaságban, légiközlekedési iparban, valamint más off-road vállalkozásokban használt kommunikációs, felügyeleti, érzékelő, nyomkövető és vezérlő eszközökre, illetve rendszerekre összpontosítanak.

AGCO
Az AGCO-nak szándékában áll megtartani az Appareo csapatát

„Az Appareo egy világszínvonalú szervezetet fejlesztett ki, amely kivételes képességekkel rendelkezik a rendkívül összetett ügyfélproblémák megoldására a feltörekvő technológiai területeken” – mondta Eric Hansotia, az AGCO elnöke, elnök-vezérigazgatója. „Az Appareót úgy látjuk, mint egy nagyszerű kiegészítőt a kiváló minőség biztosításához. Intelligens megoldásokat nyújt a gazdálkodóink számára, hogy maximalizálják felhasználói élményüket és jövedelmezőségüket. Az Appareo hozzáadása növeli portfóliónkat és tehetségünket, miközben végrehajtjuk stratégiánkat, hogy fejlett technológiai megoldásokat biztosítsunk a gazdálkodók számára világszerte.”