fbpx

Szabadon telepíthető napelemes töltőbázis, elektromos hajtású rakodógépek töltéséhez

Írta: Farkas Imre - 2022 augusztus 09.

Egyre nagyobb teret hódítanak mind a nemzetközi rakodógép kínálatban, mind pedig a felhasználóknál a kompakt elektromos rakodógépek. Viszont alkalmazásukat sok esetben pont a rakodási feladat helyén történő feltöltés lehetőségének hiánya korlátozza.

A Beam Global ennek a problémának az áthidalására fejlesztette ki a rakodógépek töltésére a szabadon telepíthető, megújuló energiájú, napelemes töltőbázist. Az EV ARC hordozható töltőrendszerek tökéletesek olyan vállalkozók vagy közüzemi szolgáltatók számára, akiknek gyorsan telepíthető, méretezhető elektromos töltésre van szükségük.

Az EV ARC rendszer saját maga állítja elő, illetve tárolja a tiszta elektromos áramot, és ezt a villamos energiát éjjel-nappal a kompakt elektromos hajtású rakodógépek https://gepmax.hu/hir/villamos-hajtas-gep-mezogazdasag/  táplálására biztosítja, akár rossz időjárási körülmények között, továbbá olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre közmű-csatlakozás. A szállítható egység könnyen áthelyezhető, és nem igényel csatlakozást a közműhálózathoz. A Beam Global a Volvo Construction Equipment-tel együttműködve népszerűsíti az új töltési rendszert.