fbpx

Alliance Agriflex+ 373 mezőgazdasági gumiabroncs-újdonság

Írta: Kiss Bertalan - 2023 december 13.

A Yokohama Off-Highway Tires az Agritechnica 2023 kiállításon mutatta be az új Alliance Agriflex+ 373 abroncsot, amelyet kifejezetten szántóföldi használatra és közúti szállításra terveztek.

Gyakorlati előnyök ötvözése

Az új Agriflex+ 373 gumiabroncs forradalmasíthatja a mezőgazdasági munkákat, ötvözi a fejlett Stratified Layer és VF technológiákat, hogy a szántóföldön és közúton egyaránt nagy teljesítményt nyújtson.

Abroncspiaci újdonság, hogy bevezetésre került egy R1-W profilmélységű VF hibrid gumiabroncs, terepen és közúton való használatra, a rétegelt rétegtechnológiával (SLT) kombinálva, amelyet a YOHT a jól ismert Agri Star II gumiabroncsán is már alkalmazott.

Az innovációk egyedi terméke

Az SLT-technológia (Stratified Layer Technology) bevezetése a nagy vonóerő iránti igényt elégíti ki, míg a középső borda/blokk futófelületi mintázat egyenletes úttartást biztosít. Emellett a VF (Very High Flexion) technológia lehetővé teszi a jelentősen alacsonyabb abroncsnyomáson való használatot. Az új Alliance Agriflex+ 373 gumiabroncs magában foglalja a fenti lehetőségeket, a hosszú élettartamot és kiváló vonóerő-átadást.

Útközben az innovatív futófelületi mintázat magabiztos és komfortos futási tulajdonságokat nyújt. Azonban nemcsak a különböző felületeken kell jó tulajdonságokkal rendelkeznie, hanem nagy teherbírással is rendelkeznie kell, ami szintén teljesül.

Alliance Agriflex 373 VF_4
Alliance Agriflex+ 373 mezőgazdasági gumiabroncs

Speciális futófelület-kialakítás

Az Alliance Agriflex+ 373-at robusztus acélöv-konstrukció jellemzi, amely még nehéz mezőgazdasági alkalmazások között is hosszú élettartamot biztosít. Speciális futófelületi kialakítása kiváló tapadást biztosít különböző terepviszonyok mellett, a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Hibrid VF abroncsként 40%-kal nagyobb terhelhetőséget kínál normál abroncsnyomás mellett, vagy 40%-kal kisebb nyomás esetén is normál abroncsterhelést, ami jobb hatékonyságot eredményez.