fbpx

Bemutatták a Case IH teljesen új rakodógépcsaládját

Írta: GÉPmax-2022/I. lapszám cikke - 2022 február 05.

Nagy teljesítmény és újszerű kereskedői támogatás

Nagy teljesítmény és újszerű kereskedői támogatás A Case IH bemutatta a Farmall C-től a Pumáig terjedő traktorcsaládokhoz tartozó homlokrakodók teljesen új termékkörét. A paletta a különböző traktorokszériák mindegyikére igazított kialakítással, a teljes traktor-rakodócsomag konfigurálásának, értékesítésének és támogatásának újszerű megközelítésével rendelkezik.

Case IH
A Case IH bemutatta a Farmall C-től a Pumáig terjedő traktorcsaládokhoz tartozó homlokrakodók teljesen új termékcsaládját

Az új homlokrakodó-sorozat három szintre oszlik. Emellett a Case IH mérnökei szorosan együttműködtek a rakodók gyártójával, hogy azok jellemzői és specifikációi pontosan illeszkedjenek azokhoz a traktorsorozatokhoz, amelyekhez azokat szánták. A Case IH a traktor-rakodócsomagok értékesítésének és támogatásának új megközelítését is bevezette egy új integrált „egyablakos” struktúrával. Ez segíti az ügyfeleket a rakodó- és traktorcsomagok specifikálásában, az értékesítésben és a háttértámogatásában.

Az új Case IH rendszerrel az ügyfelek számára egyszerűbb és gyorsabb kereskedői értékesítés és támogatás biztosított, szélesebb a rendelkezésre álló homlokrakodó- és munkaeszköz-kínálat. A kereskedő együtt rendelheti meg a traktort és a rakodógépet, ezáltal hatékonyabb értékesítési és támogatási rendszert működtethet. Maga a Case IH is profitál ebből, mivel egy új, a traktorok felépítéséhez illeszkedő prémium rakodógépcsaládot kap.

AZ ÉRTÉKESÍTÉS ÉS A TÁMOGATÁS ÚJ MÓDJA

A vadonatúj A, U és T homlokrakodó-családok a Case IH kereskedő digitális konfigurátor szoftverén keresztül rendelhetők meg. Ez lehetővé teszi a kiválasztott traktor és a hozzá illeszkedő rakodógép, valamint az esetleges tartozékok egyszeri megvásárlását. Így biztosított, hogy az ügyfél igényeinek megfelelően a lehető legjobb kombinációt állítsák össze. Az új megközelítéssel a rakodógép kereskedőnél történő telepítésével, az ügyféltámogatással, a pótalkatrész-ellátással és a szervizeléssel kapcsolatos valamennyi tevékenység szintén a Case IH és a kereskedők kínálatának részét képezi.

homlokrakodó
A T sorozat zászlóshajója nagy teljesítményű munkákhoz készült, prémium felszereltséggel

MINDEN HELYZETNEK MEGFELELŐ SPECIFIKÁCIÓK

A Case IH új rakodógép-kínálata három sorozatból áll, és összesen 27 modellt foglal magába, ami a márka eddigi legszélesebb kínálata. Mindegyikhez a munkaeszközök széles választéka rendelhető.

A T sorozat zászlóshajója a nagy teljesítményű munkákhoz készült, prémium felszereltséggel, beleértve a hidraulikus terheléses kiegyenlítést is, méreteiben pedig illeszkedik a Case IH Farmall 55C-től a Puma 240-ig. Ezután következik az U sorozat, amely a mindennapos kezelési feladatokra készült; mechanikus önszintező és nem önszintező változatban is kapható, a Case IH Farmall 55C-től a Puma 175ig terjedő traktorokhoz illeszkedően. A termékcsalád alapját a három modellből álló A sorozat képezi, amely belépőszintű, könnyebb, általános kezelési munkákhoz szánt homlokrakodó, három mechanikus önszintezővel ellátott modellel, amelyek a Farmall 55C és a Maxxum 150 traktorokhoz illeszkednek.

A LEGIGÉNYESEBB MUNKÁKHOZ

A T sorozat tíz rakodójának maximális emelési magassága 3,75 m-nél kezdődik, a zászlóshajó modell pedig4,70 m-ig emelhető. A teherbírás a legkisebb modellnél 1 400 kg-tól, a legnagyobb modellnél 2 700 kg-ig terjed. A hidraulikatömlőket a gém belsejébe vezetve védik. Az AUTO-UNLOAD System® opció szinkronizálja a markolónyitást és a kanalak kiürítését. A T sorozathoz hasonlóan az U sorozat 14 modelljénél is a hidraulikavezetékeket a rakodókereten belül vezetik el, hogy megvédjék őket a sérülésektől. A modellek maximális emelési magassága 3,50-től 4,50 m-ig terjed, míg az U sorozat maximális emelési kapacitása 900-től 2 250 kg-ig terjed.

A termékcsalád alján a három modellből álló A sorozat áll, amely egy belépőszintű, könnyebb homlokrakodó általános kezelési munkákhoz, három mechanikus önszintezővel ellátott modellel, amelyek illeszkednek a Farmall C, Luxxum, Vestrum és Maxxum traktorokhoz. Emelőképességük 1,3–1,7 tonna, maximális emelési magasságuk pedig3,5-4,0 méter.

A SHOCK Eliminator® lengéscsillapítás mindhárom sorozatban alapfelszereltség, ez minimalizálja a terhelés rázkódásának átvitelét a traktorra és a kezelőre, hogy így simább, gyorsabb és biztonságosabb legyen a traktor/rakodógép működése. A rakodó traktorhoz való csatlakoztatását és lecsatlakoztatását megkönnyíti és felgyorsítja a FITLOCK 2+ System®, amely automatizálja a folyamatot, míg a MACH System® multi gyorscsatlakozó a hidraulikus és elektromos rendszerek gyors csatlakoztatását teszi lehetővé egyetlen folyamat során.

A SZÁMOZÁSI RENDSZER MEGKÖNNYÍTI A MODELLEK ÁTTEKINTHETŐSÉGÉT

A Case IH új rakodógépcsaládja a három sorozatban egyszerű számozást használ, hogy a kiválasztás egyszerűvé, a teherbírási/emelési értékek pedig könnyen érthetővé váljanak. Minden modellszám L-lel kezdődik, ami a Case IH homlokrakodógépet jelenti. Illusztrációként az L4020T modell 4,0 méteres maximális magasságig emel, és 2,0 tonna maximális emelőkapacitással rendelkezik. Az utolsó betű jelöli a termékcsaládot.

A gyárilag rakodókészen elkészített traktorokat közös konzollal és a MACH System® multi hidraulikus/elektromos gyorscsatlakozóval szerelik fel. A rakodó és a harmadik és negyedik hidraulikus funkciók vezérlése a traktor hidraulikaszelepein és joystickjain keresztül történik. A csomagot egy robusztus keresztrúd és integrált motorháztető-védők egészítik ki.

Case Ih
A Case IH mérnökei szorosan együttműködtek a rakodók gyártójával annak érdekében, hogy azok jellemzői és specifikációi pontosan illeszkedjenek az aktuális traktorsorozatokhoz

INTEGRÁLT VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS

A Case IH rakodók új termékcsaládjára ugyanazok a garanciális és terméktámogatási folyamatok vonatkoznak, mint a Case IH traktorokra, amelyekhez a rakodók csatlakoznak. A Case IH és a márkakereskedők új és fokozott szintű támogatása kiterjed a pótalkatrész-ellátásra is, mivel a raktározás és a támogatás ugyanolyan magas szinten történik, mint a traktorok alkatrészeinél.

Szerző Fodor Mihály