fbpx

Az AGROTEC hivatalos Trimble Agriculture forgalmazó lett

Írta: Sándor Ildikó - 2023 július 26.

Az AGROTEC Magyarország Kft. csatlakozott a Trimble vállalat mezőgazdasági divíziójának kereskedői hálózatához, hogy könnyen alkalmazható precíziós gazdálkodási megoldásokat nyújtson partnerei számára

A 2023. május 23-án aláírt szerződés értelmében az AGROTEC Magyarország Kft. tagja lett a Trimble Agriculture hivatalos forgalmazói hálózatának.

A megállapodásnak köszönhetően a vegyes flottával rendelkező gazdaságok számára is kínáljuk a Trimble mezőgazdasági automatizálással kapcsolatos megoldásait, többek között:

● automata kormányzás

● munkagépek vezérlése

● adatkezelés

● műholdas RTX-korrekciós szolgáltatások

● szerviz szolgáltatások

Ezek a könnyen alkalmazható rendszerek lehetővé teszik a precíziós munkavégzést mind az új beszerzésű, mind a már meglévő mezőgazdasági gépek számára. Ennek köszönhetően a gazdálkodók képesek lesznek a műveletek optimalizálására, függetlenül a termesztett növényektől, a gazdaság méretétől, a termesztési szezontól vagy a berendezés márkájától. A gazdálkodók mostantól a precíziós mezőgazdasági megoldások széles skálájához férhetnek hozzá, helyi támogatással és szakértelemmel párosulva, így a növénytermesztési műveleteket az igényeiknek legjobban megfelelő módon fejleszthetik tovább.

A Trimble precíziós mezőgazdasági megoldásaival kapcsolatos további információkért látogasson el a Trimble weboldalára. A témában pedig az agráriumra készített applikációkról szóló cikkünk és a Trimble-megoldásokról szóló összeállításunk is érdekelheti még.

Az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatban szereplő erőgépek, betakarítógépek és munkagépek igazolt hatékonyságú, nagy teljesítményű, strapabíró munkaeszközök. Emellett a 14 telephelyéből álló országos hálózat, valamint a zökkenőmentes alkatrészellátás lehetővé teszik a gyors és költséghatékony karbantartást és szervizelést.

További információa Trimble termékek kapcsán:

Dr. Virág István, precíziós mezőgazdasági termékmenedzser

[email protected] • +36 30 324 9528

Területileg illetékes Gépértékesítő kereső a honlapon:

https://www.agrotec.hu/gepertekesito-kereso

Illés Zoltán

ügyvezető igazgató

AGROTEC Magyarország Kft.

2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

www.agrotec.hu

[email protected]

Az AGROTEC Magyarország Kft. székhelye: 2900 Komárom, Puskás T. u. 4/a Tel: +36 34 568 520 Fax: +36 34 568 529 www.agrotec.hu