fbpx

A CNH Industrial felvásárolta a Raven Industries-t

Írta: Farkas Imre - 2021 december 03.

A CNH Industrial bejelentette, hogy befejezte a precíziós mezőgazdasági technológia egyik vezető amerikai székhelyű, Raven Industries, Inc. felvásárlását. A felvásárlás egy hosszú partnerségre épül, és fontos mérföldkő a CNH Industrial digitális átalakulásában.

A dél-dakotai Sioux Fallsban székhellyel rendelkező Raven céget több mint 65 éve alapították, és vezető pozíciót foglal el a precíziós mezőgazdasági technológiák  fejlesztése terén.

 

CNH precizíós
A Raven igazi úttörő a precíziós mezőgazdaság területén – fotó: https://ravenind.com/

 

 „A Raven igazi úttörő a precíziós mezőgazdaság területén, és technológiájuk tökéletes stratégiai illeszkedést biztosít, amely megkülönböztet minket társainktól, és jelentősen javítja versenyhelyzetünket” – mondta Scott Wine, a CNH Industrial vezérigazgatója. „Ez a felvásárlás erős innovációs képességekkel gazdagítja a precíziós és digitális stratégiánk felgyorsítását. Szeretnék gratulálni a Raven és a CNH Industrial csapatának, akik szorosan együttműködnek a zökkenőmentes átállás érdekében, hogy ez a valóban átalakuló ügylet zökkenőmentesen haladjon előre.”

A CNH Industrial célja, hogy azonnali értéket biztosítson márkái, kereskedő partnerei és ügyfeleik, a világ gazdálkodói számára. Az első teljesen integrált Raven precíziós mezőgazdasági rendszereket tartalmazó házon belüli termékek 2022-ben válnak elérhetővé.