fbpx

A SlurryKat európai kereskedőket keres az Agritechnica kiállításon

Írta: Fodor Mihály - 2023 november 10.

Az észak-írországi SlurryKat hígtrágya berendezéseket gyártó cég a novemberi Agritechnica kiállításon mutatja be legújabb gépeinek egy részét. Tekintettel exporttevékenységének folyamatos sikerére, a SlurryKat emellett szeretné bővíteni európai kereskedői hálózatát, és minden érdeklődőt meghív, hogy látogasson el a kiállításon a standra.

SlurryKat

Garth Cairns, a SlurryKat vezérigazgatója és főmérnöke elmondta: „Minden termékcsaládunkban jelentős keresletet tapasztalunk az európai és Európán kívüli ügyfelek részéről. Az ügyfeleket vonzzák innovatív, nagy hatékonyságú berendezéseink. Ezt szem előtt tartva szeretnénk bővíteni európai márkakereskedői hálózatunkat, hogy a meglévő ügyfeleinket még jobban kiszolgálhassuk, de új ügyfeleket is nyerjünk.

A kormányok világszerte továbbra is hangsúlyozzák az állattartó gazdaságok kibocsátáscsökkentésének fontosságát. Bevált és elkötelezett alacsony kibocsátású technológiánkkal a SlurryKat továbbra is segít a gazdáknak elérni ezeket a célokat.

A piacon nagy a verseny, és úgy érezzük, hogy kiváló minőségű és magas műszaki színvonalú termékeink megfelelnek a piac elvárásainak, és alternatív márkát, valamint nagyobb választékot biztosítanak az ügyfeleknek” – mondta.

25 éves tapasztalat

A SlurryKat cégként több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a hígtrágya kezelésében, és az Egyesült Királyságban és Írországban piacvezető.

Garth hozzátette: „Már közel 100 kereskedőből álló hálózatunk van, és szívesen látjuk, ha még többen csatlakoznak hozzánk ebben a sikeres csapatban. Valamikor minden piacot érinteni fognak a szigorú környezetvédelmi jogszabályok, és biztosak vagyunk benne, hogy a mi technológiánk óriási szerepet játszhat abban, hogy az országok teljesíteni tudják ezeket a célokat.”

Az Agritechnica kiállításon a SlurryKat kiállítja egyik 16 m3-es hígtrágya tartálykocsiját, amely egy 10,5 m-es Farmline Trailing Shoe-val van felszerelve, amely tökéletes kombináció a hígtrágya alacsony károsanyag-kibocsátással történő mozgatására és földekre történő kijuttatására.

SlurryKat

Szintén a standon lesz egy 10 m-es Premium Plus Shoe, egy 12 m-es Duo Dribble Bar, egy Front Reeler és egy HD35 Doda szivattyú is.

Garth hozzátette: „Ez a Farmline Trailing Shoe egy igazán jó termékválasztékot mutat be, amely alkalmas az egyéni gazdálkodók számára belépő szinten. A mezőgazdasági vállalkozók, akik egy jelentősebb beruházást fontolgatnak, megtekinthetik a 10 m-es Premium Plus Shoe-t amely ismét tökéletes gép az európai piacokon. Valamennyi termékünk bizonyítottan segít a gazdálkodóknak elérni az európai nitrogénirányelvek célkitűzéseit, miközben az üzemanyag-hatékonyságra és a talajtömörödés csökkentésére is összpontosítanak” – mondta.

A SlurryKat az Agritechnica 22-es csarnokában, a C25-ös standon lesz jelen.

Szerző: Chris McCullough, nemzetközi szabadúszó agrárújságíró