fbpx

Többcélú olasz eszközhordozó

Írta: Farkas Imre - 2021 november 29.

Az Energreen S.p.a önjáró univerzális eszközhordozója, a mezőgazdaság, erdészet, építőipar, útfenntartás számos területén alkalmazható.

Az ILF Kommunal egy rendkívül jól konfigurálható kompakt eszközhordozó, amelynek gyors munkaeszköz cserét biztosító rendszere szántalan felhasználási terület közötti gyors váltás lehetőségét is magában hordozza. Egy lemezes csatlakozó platform segítségével könnyen válthatunk alvázas tartókonzolról hárompont függesztésre. A különböző hidraulikus működtetésű munkaeszközök csatlakozó tömlői a kombájnvágóasztaloknál alkalmazotthoz hasonló, szerszám nélkül kapcsolható központosított panellel csatlakoznak az eszközhordozó hidraulikus rendszeréhez. A gyártó szerint mindössze 5 perc szükséges az átszereléshez.

 

 

A kényelmes ROPS-FOPS biztonsági szabványt kielégítő fülkéből Joystick segítségével elektronikusan vezérelhetjük a munkaeszközöket. A klimatizált fülkében légrugós vezetőülésben foglalhatunk helyet, a munkaeszközökre való rálátást kamerák segítik. A sebesség változtatása 0-40 km/h között fokozatmentes az öszkerékmeghajtású eszközhordozónak.  Az önjáró gép erőforrása egy 3,6 literes 4 hengeres, 135 lóerős Deutz TCD dízelmotor. A hűtőradiátorokat megfordítható lapátú CLEANFIX ventillátor tisztítja. A gép alapsúlya 6 520 kg, de a teljes összetömege nem lehet több 10 tonnánál.

 

Energreen ILF K1000 eszközhordozó
Az Energreen univerzális eszközhordozója, a mezőgazdaság, erdészet, építőipar, útfenntartás számos területén alkalmazható – fotó: https://en.energreen.it/