fbpx

Vredestein abroncsok ? mezőgazdasági gépekre

Írta: Szerkesztőség - 2018 április 05.

A holland Vredestein abroncsok 27 éve jelentek meg a magyar piacon. Az utóbbi 6-8 évben a cég külön hangsúlyt fektetett a mezőgazdasági – traktor, implement és egyéb kisebb-nagyobb –gépek, berendezések abroncsainak forgalmazására.

Immáron 6. esztendeje tart a szoros együttműködés a kecskeméti ATRA Kft. és az Apollo Vredestein Kft. között. Az Apollo Vredestein Kft. a Magyarországon is gyárat nyitott indiai gumiabroncsgyártó cég leányvállalataként látja el mind az Apollo, mind a Vredestein márka értékesítését. Az ATRA Kft. a piac ismert szereplője az ipari és mezőgazdasági gumiabroncsok tekintetében.

E területen való elindulásukkor keresték és találták meg az igényeikhez igazodó, prémium kategóriájú gyártó termékeit, és a közös munka eredményessége mára beigazolódni látszik. Az ATRA Kft. üzletkötőin keresztül országos lefedettséget biztosít a Vredestein termékeinek.

A nyolc területi központtal rendelkező cég filozófiája, hogy a terméket nem csak eladni, hanem magas szintű szolgáltatással, szaktanácsadással támogatni is kell az értékesítési folyamat során. Zömében az ATRA Kft. által kínált csatornákon jutnak el a Vredestein mezőgazdasági abroncsai közvetlenül a végfelhasználókhoz. A szolgáltatás kedvelt és egyre inkább igényelt része, hogy a kért abroncsot a vásárló által megadott helyszínen is képesek a gépre felszerelni. A helyszíni szerelés lehetőséget kínál a kapcsolatok mélyítésére, az abroncsok pontosabb műszaki paramétereinek megismertetésére, a helyes légnyomásértékek beállítására és további szakmai tanácsok nyújtására. Az együttműködés másik lényeges eleme az abroncsok futási adatainak vizsgálata, rögzítése. Az így kapott adatok tükrében, az abroncsok teljesítményét látva nem „csak” prospektusokban felsorolt érvek, hanem személyes tapasztalatok teszik magabiztosabbá az értékesítő kollégákat a további ajánlatok során. A két cég együttműködésének részeként az elmúlt években szakmai kiállításokon történő közös megjelenéssel erősítik a Vredestein márka és az ATRA Kft. összetartozását.

Elérhetőség: www.atra.hu
[email protected]
06-30/963-1305