fbpx

Az Apollo Tyres bemutatta a Vredestein Flotation Optimall-t

Írta: GÉPmax-2023/I. lapszám cikke - 2023 február 17.

VF pótkocsiabroncs az optimális talajmegőrzés érdekében

Az új Vredestein VF Flotation gumiabroncsot a nehéz hígtrágya-tartálykocsik és mezőgazdasági pótkocsik alatti talaj jobb megóvására fejlesztették ki. Az új Vredestein Flotation Optimall egy prémium abroncsmegoldás, amely magasabbra teszi a lécet a talajmegőrzés és az abroncsok öntisztulása tekintetében.

Vredestein

AFlotation Optimall nagyon nagy rugalmasságú (VF) acélöves konstrukcióval rendelkezik, amely a Vredestein bevált F+ technológiáján alapul. Ez a rugalmas és erős váz nagy és egyenletesen eloszló talpfelületet biztosít alacsony abroncsnyomás mellett, kiváló talajkímélést elérve. Az F+ technológiának köszönhetően a Flotation Optimall kompatibilis a központi gumiabroncs-felfújó rendszerekkel (CTIS).

A futófelületi zónában a sima és ferde futófelületi blokkok lekerekített vállakkal kombinálva megőrzik a talajszerkezetet, különösen a táblavégen való kanyarodáskor. Az irányított futófelületi mintázat kialakításában a külső oldal felé egyedi, nem párhuzamos, ívelt blokkok találhatók. Ez a jellegzetes forma, amellyel az Apollo Tyres Vredestein Traxion gumiabroncsai már bizonyítottak, kiváló öntisztuló tulajdonságokat garantál minden talajtípuson. Az új Flotation Optimall 2023 tavaszától lesz kapható, hét méretben.

Szerző: Fodor Mihály