fbpx

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. veszi át a Hardi permetezőgépek forgalmazását

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 16.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. veszi át a Hardi permetezőgépek forgalmazását, szerviz szolgáltatását és alkatrészellátását Magyarországon. Az Invest Gépkereskedelmi Kft. alkalmazza az IKR Zrt. azon munkatársait, akik szakmailag felkészültek és jelentős tapasztalattal rendelkeznek a Hardi termékek értékesítése, szervizelése és alkatrészellátása terén. A személyi erőforrás mellett a területi központok száma is bővült, immár 7 helyen szolgálja ki az Invest Kft. a partnereit.

“Az Invest Gépkereskedelmi Kft.-t a traktorok és mezőgazdasági gépek dinamikus, megfelelő ambícióval és szakértelemmel ellátott partnerként ismertük meg, ahol a kezdtektől tapasztaltuk, hogy a szolgáltatás színvonala, a vevői elégedettség és a csapatmunka a legfontosabb tényezői a napi munkának. Ezért a forgalmazóváltásra növekedési lehetőségként tekintünk, és reméljük, hogy az Invest Kft.-nek köszönhetően Magyarországon még nagyobb figyelmet kapnak a Hardi permetező megoldásai a következő években.

Az IKR Zrt. együttműködő és konstruktív partner volt sok éven keresztül, sajnálattal fogadtuk a hírt a gépforgalmazás befejezéséről, de elfogadjuk a változást, és őszintén örülünk annak, hogy az Invest Gépkereskedelmi Kft-vel dolgozhatunk a jövőben. A HARDI INTERNATIONAL így továbbra áll a magyar termelők rendelkezésére, innovatív termékeivel és szolgáltatásaival, így a magyar termelők továbbra is bátran bízhatnak a HARDI névben”- mondta Ian Lind Seddon, a Hardi export menedzsere.

www.investkft.hu