fbpx

AXIÁL Black Friday. Ne álljon a sorban!

Írta: Szerkesztőség - 2016 szeptember 29.

Hamarosan itt a Black Friday, amikor az ünnepi bevásárlás kerül a középpontba. Emberek százai lepik el a boltokat a legjobb vételt keresve, de tudunk jobbat! Kerülje el a sorban állást és kattintson 2016. november 25-26-27-én a webshop.axial.hu oldalra!

A Black Friday (szerk. jelentése magyarul fekete péntek), az Egyesült Államokból származó hagyomány, amely a hálaadást követő péntekre esik. Jellemzően ez a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete, amikor a vásárlók jelentős kedvezménnyel szerezhetik be az áhított terméket, árucikket. Magyarországon az elmúlt néhány évben jelent meg és egyre több vállalkozás csatlakozik a kezdeményezéshez, hiszen az év egyik legforgalmasabb napjának számít a Black Friday. Míg az amerikai áruházláncok üzletei ilyenkor 0 órakor nyitnak és a vevők ekkorra már órák óta hosszú, kígyózó sorokban várakoznak, addig hazánkban inkább a kényelmesebb, akár otthonról is intézhető online változat terjedt el. Ehhez 2016-ban az AXIÁL Kft. is csatlakozik!

Összesen 30-40 ruházati, kertészeti-erdészeti terméket, kéziszerszámot, vadászati cikket, műszaki terméket, játékot és saját márkás terméket kínál kedvező áron Magyarország egyik meghatározó mezőgazdasági alkatrész forgalmazója 2016. november 25-26-27-én, melyeket kizárólag a webshop.axial.hu oldalon keresztül vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Koszorus Gábor, az AXIÁL Kft. Alkatrészüzletágának igazgatója elmondta, hogy a cég alkatrészüzletei nem vesznek részt az akcióban, épp a sorban állás elkerülése végett döntöttek a Black Friday bevezetése mellett, illetve szeretnék megismertetni azon ügyfeleikkel is ezt a kereskedelmi formát, akik korábban még nem vagy csupán elvétve vásároltak online.

„Partnereink webáruházunkon keresztül, minden kellemetlenséget mellőzve juthatnak hozzá a kinézett termékhez, amelyet utánvéttel vagy bankkártyás fizetéssel tudnak kiegyenlíteni. Az internetes áruházunkban vásárolt termékeket személyes átvétel, vagy csomagküldés keretén belül juttatjuk el a megrendelőnek. Ez a raktáron lévő termékek esetében néhány napon, de maximum két héten belül teljesül. A raktáron nem található termékek esetében pedig telefonon vagy e-mailben egyeztetünk a megrendelővel.”

Az AXIÁL Black Friday akciója nem egyetlen napig tart, hanem egész hétvégén. Nem a teljes árukészletre vonatkozik, csak és kizárólag a megjelölt termékekre, amelyek teljesen eltérő kedvezménymértékben lesznek elérhetők.

„Az Alkatrészüzletágnál jelenleg 275 fő dolgozik, közülük 170 munkatársunk áll közvetlen kapcsolatban ügyfeleinkkel. Továbbra is az a célunk, hogy megfeleljünk partnereink igényeinek, közel legyünk hozzájuk akár személyesen, akár interneten keresztül szolgáljuk ki őket. Folyamatosan igyekszünk a piaci elvárásoknak megfelelően alakítani értékesítési kondícióinkat, évről évre egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a szezon előtti, vagy akár közbeni előrendelési és fix áras akcióink, a tetejében már vannak olyan kedvezményeink is, amelyek csak és kizárólag webáruházunk használatával vehetők igénybe. Mi is idomulunk, formálódunk a változó világhoz, tesszük mindezt azért, hogy továbbra is méltó ellátói legyünk partnereinknek.” – összegezte Koszorus Gábor.

 

 

 
CÍMKÉK axiál