fbpx

A John Deere vezetőségi változásokat jelent be

Írta: Farkas Imre - 2020 szeptember 10.

Alejandro Sayago a mezőgazdasági és környezetápolás technikai gépek üzletág 2. kereskedelmi régiójának értékesítési és marketing részlegének alelnöke lesz. Denny Dochertyt követi, aki 2020. október 31-ével nyugdíjazását kérte.

 

Balra Denny Docherty, jobbra pedig Alejandro Sayago – fotó: deere.com

 

Alejandro Sayago új szerepkörében tovább vezeti a régió Növekvő idő stratégiájának megvalósításáért felelős csapatát, így biztosítva az intelligens ipari működési modell sikeres megvalósítását. Ezenkívül a központi értékesítési és marketing-szervezetnek a németországi Walldorfba történő áthelyezésével is foglalkozik. Mindezeken felül pedig segíti abbéli törekvésüket, hogy a régió legerősebb kereskedői hálózatát építhessék ki a mezőgazdasági és környezetápolás-technikai gépek terén.

Alejandro megbízatása október 1-vel kezdődik. 1992-ben csatlakozott a mexikói John Deere Industrias csapatához mérnökként, később pedig beszállítás-kezelési és üzemeltetési szerepköröket töltött be. További feladatai is voltak a marketing, az értékesítés és a stratégia terén az Egyesült államokban, Uruguayban és Brazíliában. 2012-ben a mezőgazdasági és környezetápolás technikai gépek üzletág vállalati és üzleti részlegének igazgatójává nevezték ki, melynek során a nagy, stratégiai ügyfelek kiszolgálására összpontosított. Két évvel később Latin-Amerika (3. régió) értékesítési és marketing részlegének igazgatója lett. 2019 februárja óta Alex a vállalati stratégiai és üzletfejlesztési részleg igazgatója, aki ebben a szerepkörében az intelligens ipari működési modell kifejlesztésében segédkezett.

„Alejandro a megbízható tanácsadóim egyike, aki segített kifejleszteni a Növekvő idő stratégiát, amely teljes egészében illeszkedik az intelligens ipari modellhez” – nyilatkozta Denny Docherty. „15 éve ismerem Alexet személyesen és szakmailag egyaránt, és biztosíthatom Önöket, hogy személyében a régió és a John Deere kereskedői egy kiváló vezetőt és munkatársat kapnak.”

Denny Docherty 1998-ban csatlakozott a Deere csapatához, ahol számos vezetői pozíciót töltött be az értékesítés, a marketing és a stratégia terén. Legutóbbi szerepkörében 2019 januárja óta a 2. régió értékesítési és marketing részlegének vezetője volt. A Növekvő idő stratégiáért felelős csapatot vezette, amely a vezetésével jelentős fejlődésen ment keresztül és jó úton jár afelé, hogy elérje céljait. Denny karrierjét elsősorban az értékesítés és marketing terén szerzett széleskörű tapasztalat, az ügyfelek kiszolgálása iránt érzett elkötelezettség, a kereskedői csatorna fontosságának alapos megértése és a folyamatosan elért sikerek jellemzik. Denny személyes okok miatt kérte nyugdíjazását.

Forrás: John Deere magyar nyelvű sajtóközleménye