fbpx

Solis: 4 éve piacvezető a 90 LE-ig tartó kategóriában

Írta: GÉPmax-2023/I. lapszám cikke - 2023 január 26. -Hirdetés

Az elmúlt 7 évben, mióta a Solis megvetette a lábát a magyar piacon, a traktormárka immáron 4 éve piacvezető a 90 lóerőig tartó kategóriában. A folyamatosan megújuló európai uniós és a hatályos, azt átültető magyar jogszabályi környezetnek megfelelve fejlesztettük termékeinket, cégünket és partneri hálózatunkat. Most eljött az ideje, hogy bemutathassuk termékeink megbízhatóságának hátterét.

Gyártani csak és kizárólag kiváló minőséget!

A Sonalika International Tractors Ltd. (SOLIS GROUP) a világ első számú integrált traktorgyártó üzemét birtokolja a pandzsábi Hoshiarpurban, évi 300 ezer darabos traktorgyártási kapacitásával. Az üzem közel 500 hektáron terül el, és 10 különböző gyártóegysége van, amelyek Sonalika traktorokat és alkatrészeket gyártanak. A gépek minőségét a professzionálisan képzett munkaerő garantálja, amelyet minőségbiztosítási rendszerük a leghatékonyabb eszközökkel támogat, és teljes, azaz 100%-os tesztelési rátával dolgozik. Készáru csak tesztelve kerül ki a gyárból!

A gyártó termékei jelen vannak minden kontinensen, 139 országban, közel 150 importőrrel dolgoznak. Évente 2028 ezer darab traktort és közel 40 ezer darab munkagépet exportálnak a világ minden tájára. A Sonalika India első számú traktorexportőre, globális hálózatuk szinte mindenhol jelen van, és minden kontinensen saját összeszerelő üzemmel szolgálják ki az igényeket.

Miért érdemes a Solis traktort választani? Miért jó a Solis családhoz tartozni?

• Mert a saját fejlesztőmérnök-csoport közel 300 fővel dolgozik, így minden részletre van idő és figyelem. Az alkatrészeket nem veszik, hanem tervezik és gyártják.

• Saját öntvénygyártó és öntvénymegmunkáló üzemegységük van.

• Saját gyártású hajtóműveket építenek erőgépeikbe.

• Saját, megbízható, üzemanyag-takarékos és hosszú élettartamú, nyomatékos motorokat terveznek és gyártanak. Ezek a Solis traktorok erőforrásai.

• Saját gyártású kabinokat használnak, kizárólag az üveget kapják külső beszállítóktól.

• Saját lemezmegmunkáló présüzemmel rendelkeznek.

• Saját hidraulikaszelep és -vezérlés gyártósoron készülnek a traktoralkatrészek.

• Saját hajtásláncgyártó üzemegységük van.

• Saját festőüzemük a legkorszerűbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel.

• Rakodás-előkészítés, minőségellenőrzés egy kézben, professzionális kiszolgálással, európai színvonalú, 0-24 órás nemzetközi vevőszolgálattal és alkatrészellátással.

Évente 20-28 ezer darab traktort és közel 40 ezer darab munkagépet exportálnak a világ minden tájára

Magyarország teljes területét lefedve

A teljes gyártási folyamat minden állomása a gyár területén történik, ezért van az, hogy a SOLIS traktorokban nincsenek licenszek alapján gyártott alkatrészek. Amit pedig nem mi gyártunk, az csak és kizárólag nemzetközileg is elismert beszállítóktól származik (pl. Bosch, Rexroth, Wagner stb).

Büszkék vagyunk fejlesztéseinkre és termékeinkre, melyek garantálják a termékeink hosszútávú, magasfokú megbízhatóságát és kiemelkedően magas ár-érték arányát. Azért vagyunk elkötelezettek a tervezéstől kezdve a márkakereskedéseinken át a műhelyeinkig, hogy az összes traktorunk, munkagépeink és szolgáltatásunk megfeleljen a minőségi és fenntarthatósági elvárásoknak. Az Ön elégedettsége az elsődleges célunk!

Már 3 éve annak, hogy Magyarország teljes területére kiterjedő szervizhálózatot üzemeltetünk a partnerek kényelme érdekében. Mindegy, merre jár a gépével, a segítség a közelében van, számíthat ránk!

Az üzem közel 500 hektáron terül el, és 10 különböző gyártóegysége van

A SOLIS 4 éve piacvezető márka Magyarországon a 20-90 lóerőig kategóriában. 2022-ben több mint 450 traktorunk talált gazdára, méltán mondhatjuk, hogy minden szempontból nézve hatalmas sikert aratott a Solis. Most, 2023-ban ismét eljött a megújulás éve, amikor kibővül kínálatunk, és a teljes szegmenst lefedi a modellsor a 20-90 lóerőtartományban. Szinte minden modellünkben érkezik újdonság!

Kínálatunk a Solis 16, 20, 22, 26 6/2, 9/9 és hidrosztatikus váltós kivitelben. Év végén lesz elérhető a 30-as, érkezik a C-széria 35 és 45 lóerős kivitele és a nagy kategóriában az 50, 60, 60+, illetve a 75, 90 modellek. Emellett kapható még a szűkített nyomtávú kertészeti sorozat 75 N és 90 N modellje is.

Összességében 17 modell és ezek kabinos és kabin nélküli változatai adják a teljes lefedettséget.

A kínálatunkban természetesen szerepelnek a gyári munkagépek is, melyek robusztusak és kiváló munkát végeznek a talajművelés során, itt említjük meg a talajmaróinkat, szárzúzóinkat, homlokrakodóinkat, ekéinket. A termékek ár-érték aránya kimagasló.

Hernek Zoltán, Odisys Bt. – odisys.hu