fbpx

Újabb Väderstad mérföldkő – átadták a 20 000. Rapid vetőgépet

Írta: Szerkesztőség - 2013 január 06.

A dániai Agromek kiállításon a Väderstad képviselői ünnepélyes keretek között átadták a 20 000. Rapid vetőgépet új tulajdonosának, az Alslev-i Christian Lanter-Mortensen-nek. A vetőgépet a Röstofte Maskinforretning kereskedőcég alkalmazottja, Dann Nielsen értékesítette.

A hatalmas kapacitás, az alacsony fenntartási költség és a műtrágya kijuttatás lehetősége miatt döntött úgy Christian Lanter-Mortensen, hogy Rapid vetőgépet vásárol. A Rapid vetőgépet 1990-ben mutatták be. Abban az időben a Väderstad-nak mindössze 125 alkalmazottja volt. Az elmúlt 20 év alatt a vállalat 20 000 Rapid vetőéget gyártott, melyek a világ 35 országába jutottak el.

“A Rapid vetőgép kritikus jelentőségű volt a vállalat fejlődése szempontjából, általa számos új piacra jutottunk el és természetesen hihetetlenül hálásak vagyunk mindezért a teljesítményért”, mondja Crister Stark, a Väderstad-Verken igazgatótanácsának elnöke.

“Büszkék és hálásak vagyunk, hogy a Väderstad márkát képviselhetjük. Amikor egy évvel ezelőtt megkaptuk a lehetőséget egy másodpercig sem hezitáltunk, hiszen a Väderstad új, helyi szervezetének köszönhetően a svéd gyártó termékei iránti kereslet folyamtosan nő”, mondja Dann Nielsen.

[wcm-show id=107070]