fbpx

A CASE márka idén ünnepli fennállásának 170 éves évfordulóját

Írta: Szerkesztőség - 2013 január 08.

Az amerikai Jerome Increase Case 1842-ben kezdett bele a gőzmeghajtású mezőgazdasági gépek gyártásába, majd 1912-től pedig építőipari gépek sorozatgyártását is elkezdte. A márka a folyamatos újításoknak köszönhetően mindig a legmodernebb technológiát képviselte, így 1957-ben elsőként kezdte meg a kotró-rakodók sorozatgyártását. Ebből, a vevők körében nagyon népszerű, univerzális gépből 2005-ben legyártották az 500.000-dik darabot, és azóta is évről-évre emelkedik a gyártási darabszám, egyre közelítve a háromnegyed milliós darabszámhoz.

 

 

Az idei, 170 éves évforduló alkalmából is több új modellt mutat be a gyártó, melyekben a versenytársak közül elsőnek kerül bevezetésre a legújabb, Tier IV-es környezetvédelmi szabályozásnak megfelelő motorok.

 

 

Az Európai Unió által előírt károsanyag kibocsátási értékek nem kell, hogy szükségszerűen problémát jelentsenek a felhasználók számára, az új Tier IV szabályozás érvénybe lépését követően első alkalommal élvezhetik a CASE vásárlói a nagyobb teljesítményt, motor rugalmasságot, alacsonyabb üzemanyag fogyasztást és megbízható motor működést az új szabályozásoknak való megfelelés ellenére.

 

 

A CASE termékfejlesztői és mérnökei arról vannak meggyőződve, hogy a maximális termelékenységet csakis az ember és a gép közötti sikeres együttműködés képes biztosítani. Ennek érdekében az új gépekben nem csak a gépek műszaki jellemzőit optimalizálja, hanem a gépkezelő által használt közvetlen kezelőfelületet is, ami minden területen garantálja a hatékonyságot.

www.investkft.hu