fbpx

Új BERTHOUD Tracker permetezők

Írta: Szerkesztőség - 2012 február 29.

Új 3200 literes ‘Tracker’ permetezőnkhöz 24 és 32 méter közötti szórókeretek tartoznak. A gép egyesíti magában a Tenor egyedi tartályformáját és egyszerű öblítórendszerét, a Racer hátsó tengelyfelfüggesztését, illetve a DP Tronic vagy DPA vezérlők beépítési lehetőségét.

Az új közepes méretű vontatott permetező piacra dobásának a célja az volt, hogy kiváltsa a népszerű Racer 3200 modellt. A tartály jellegzetesen lekerekített vonalai nem csak a stabilitást, a keverés és az öblítés hatékonyságát szolgálják, hanem így minimális szermaradvány marad meg, ami biztonságosan eltávolítható. Ezt elősegíti az egyszerűbb, rövidebb csőhálózat is. Az öblítőrendszert teljesen újratervezték azért, hogy hatékonyabb, kényelmesebb kezelésű legyen: lényege egy 360 literes öblítőtartály. Az új modell 24 és 32 méter közötti munkaszélességben kapható.

Az egy darabból álló acél vázat felszerelték a cég Actiflex 2 tengelyfelfüggesztésével, amely az Axiale szórókeret-felfüggesztést kiegészítve gondoskodik az egyedülálló horizontális stabilitásról, még lejtős terepen is. A vonórúdból is többféle típus közül lehet választani. A vezérlés átfogó, mégis egyszerű. A Trackert a népszerű DP Tronic rendszerrel szerelték fel, ami a haladási sebesség függvényében szabályozza az áramlást és a szórókeretben levő nyomást. A Trackerbe előre be van építve a GPS, és opcionálisan a permetezési magasság beállítása is megoldható.