fbpx

Üdvözli Önt az INTERAT ZRT.

Írta: Szerkesztőség - 2016 június 02.

Bemutatkozás

Az INTERAT Zrt. mezőgazdasági gépkereskedelemmel foglalkozó márkakereskedés és szerviz, ahol szervizszolgáltatásunkat és alkatrészkészletünket márkakereskedői színvonalon biztosítjuk.

 

 

Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. Az INTERAT fő profilját kezdetben mezőgazdasági gépek alkatrész-kereskedelme jelentette.

A cég 1992-es megalakulása óta a legfontosabb szempont a mezőgazdaság számára magas minőségi színvonalat képviselő gépek és szolgáltatások ajánlása, értékesítése és biztosítása, aminek érdekében Európa legmegbízhatóbb gyártói közül 1994-ben kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk a földrész két jelentős permetezőgép-gyártójával, a GAMBETTI-vel és a SAE-val.

1999-ben a GASPARDO- MASCHIO cég termékeivel, vetőgépekkel, talajművelő gépekkel, szár- és nyesedékzúzókkal, fűnyírókkal bővítettük gépkínálatunkat. Ezek az üzembiztos gépek és a korrekt üzleti kapcsolataink, valamint nagy alkatrészkészletünk és szervizszolgálatunk lehetővé tette a cég további fejlődését.

 

 

1997-ben Herceghalomról egy nagyobb alapterületű, korszerűbb telephelyre, Bicskére költöztünk.

Új telephelyünkön a méret adta lehetőség teret engedett új mezőgazdasági erőgépek és újabb termékcsoportok bevonására, így bővítettük palettánkat PASQUALI kistraktorokkal.

2003-ban a GAMBETTI cég felvásárolta az olasz BARIGELLI és RIMECO cégeket, aminek eredményeképp a teljes termékpalettáján egy névváltozás történt, így a gyár már BARGAM néven gyártja és értékesíti gépeit a világ minden országába.

2010 óta márkakereskedésként MTZ traktorok forgalmazásával is foglalkozunk.

2013-ban, Dombóváron megnyitottuk második telephelyünket, itt fő tevékenységként mezőgazdasági gépek, erőgépek értékesítését és alkatrészellátását végezzük.

2015 januárjától több területen is szélesítettük termékpalettánkat, és több neves gyártó gépeivel bővítettük kínálatunkat. Forgalmazzuk a Hürlimann traktorait, míg a CELLI és a SOVEMA munkagépei között talajmarók, forgóboronák, zúzók és talajlazítók is megtalálhatók.

Az általunk képviselt gyártók a kiváló minőségű termékek előállítása mellett garantálni tudják a folyamatos fejlesztést, a műszaki innováción keresztül biztosítani képesek a hatékony mezőgazdasági termelést és az alkatrészek, tartozékok gyors szállítását.

 

 

Munkatársaink és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben mezőgazdasági gépvásárlási elképzelése, szervizzel kapcsolatos vagy egyéb szakmai kérdései lennének. Gépajánlásainknál figyelembe vesszük a gazdák igényeit, hogy a termék a legalkalmasabb legyen a feladat elvégzésére.

Tisztelettel várjuk hívását vagy személyes látogatását.

CÍMKÉK interat