fbpx

A Quicke piacra dobja az új Quicke Control rendszert

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2021 január 05.

1+1=3!

Az új QM-command és a QEcommand debütálásával a Quicke elindítja első házon belül kifejlesztett vezérlőplatformját, amely az anyagmozgatás hatékonyságának új korszakát ígéri robusztus és könnyen használható csomagban. A 70 éves tapasztalatra és vadonatúj, robusztus hardverre épülő Quicke Control System (QCS) új mércéül szolgál az intelligens és hatékony rakodóvezérlésben. A QCS teljes választékot kínál az alapvető és értékorientált QM-commandtól kezdve a többfunkciós készülékekig és az ergonómikus QE-commandig.

„Ez az első rakodóvezérlő-rendszer, amelyet teljes mértékben mi terveztünk, és büszkék vagyunk az elértekre”– mondta Fredrik Haldammen, az Ålö termékmenedzsere. „A robusztusság és a könnyű használat a fejlesztés során végig napirenden volt, de az innovációra is komolyan összpontosítottunk. A joystickot, QE-commandot és Q-companiont együtt választó ügyfél a piacon igazán egyedi megoldással fog találkozni. Az ismétlődő munka automatizálásával értékes munkaidőt takaríthatunk meg, közben pedig optimalizáljuk a rendszert az egyes munkaeszközökhöz és feladatokhoz. Mindez remek példa a „Dolgozz okosabban, ne keményebben” filozófiánkra. Célunk, hogy folyamatosan a lehető leghatékonyabb, legkényelmesebb és legokosabb megoldásokat kínáljuk az anyagmozgatáshoz, és még csak most kezdjük.”

A QE-command az új elektronikus vezérlés, amely lehetővé teszi, hogy a hüvelykujjával hozzáférjen az összes rakodófunkcióhoz. A gazdálkodók által világszerte végzett széles körű gyakorlati tesztek alapján az új joystick-ergonómia a hosszú munkával töltött időt kényelmesebbé teszi. A QE-command vezérlési pontossága egyedülálló, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a vezérlés helyett a feladatokra koncentráljon. Ezenkívül a munkagép funkcióinak zökkenőmentes és független vezérlését kínálja a proporcionális billenőkapcsoló.

1 A Q-companion könnyen integrálható és közvetlenül vezérelhető a QE-command joystick-görgővel2 A QE-command az új elektronikus vezérlés, amely lehetővé teszi, hogy a hüvelykujjával hozzáférjen az összes rakodófunkcióhoz

 

Q-companion
A Q-companion könnyen integrálható és közvetlenül vezérelhető a QE-command joystick-görgővel

 

QE-COMMAND Q-COMPANIONNAL: „AMIKOR 1+1=3”

A Q-companion, az a kezelőtámogatási rendszer – amely magában foglalja a súlymérést és az ingyenes, online tevékenységkövetési szolgáltatást – most úttörő funkcionalitást kínál, és aktív szerepet játszik a rakodó vezérlésében. Könnyen integrálható és közvetlenül vezérelhető a QE-command joystickgörgővel. Ez az ideális kombináció valóban okosabb munkát tesz lehetővé.

A QE-command és a Q-companion kombinálása lehetővé teszi:• A mozgások és az ismétlődő feladatok automatizálását – időt és erőfeszítést takarít meg mindennapi munkájában.

  • Lágy véghelyzet-ütközők minden kiválasztott munkaeszközhöz – optimális kényelem és beállítás.
  • Billenőkapcsoló által vezérelt 3. hidraulika funkció, intelligens kanálrázás, folyamatos 3. hidraulika funkció stb. – teljesítsen többet kevesebb ráfordítással!
  • Felhasználó által választható hajtási módok és programozható joystick gombok – az Ön igényeinek megfelelően.

A QE-command és a Q-companion kombinálásának számos előnye az 1+1=3 szinergia valódi példája.

 

Q-command
A Q-command az új elektronikus vezérlés, amely lehetővé teszi, hogy a hüvelykujjával hozzáférjen az összes rakodófunkcióhoz

 

QM-COMMAND

Robusztusságával és a lényegre összpontosítva a QM-command tökéletes egyensúlyt kínál az egyszerűség és a funkcionalitás között. A vadonatúj rendszer az alapvető funkciókat közvetlenül a joystickba integrálja, beleértve a SoftDrive-ot (lengéscsillapítás), Q-lock-ot (a munkaeszköz reteszelése) és két általános célú gombot az egyes traktorfunkciókhoz. Nincs többé szükség külső kapcsolókra és gombokra, amelyeket nehéz lehet megtalálni.

Ezenkívül a QCS egy komplett platform, amely robusztus és vadonatúj gyorscsatlakozókat tartalmaz a rakodó és a traktor között. A hidraulika-gyorscsatlakozó beépített elektromos csatlakozással és ½”-os hidraulikus csatlakozással rendelkezik, melyek csökkentik a nyomásesést – emiatt a rakodó sebessége növekszik, és az üzemanyag-fogyasztás csökken. Ezenkívül olyan intelligens funkciókat tartalmaznak, mint a szenynyeződésvédő burkolatok automatikus nyitása/zárása, hatékony ergonómia és egyszerű használat mellett.

Fredrik hozzátette: „Bemutatjuk a fantasztikus teljesítményű és tartósságú vezérlőrendszer platformját, az egyszerűtől a haladóig terjedő széles skálán. A mechanikus joystick a markolaton lévő gombjaival és kapcsolóival növeli a kényelmet és használhatóságot. Az elektronikus joystick valóban ergonomikus és fantasztikusan irányítja a rakodó mozgását. A Q-sorozatú rakodógép megalkotásakor nagy figyelmet fordítottunk a hidraulikus rendszerre, a nyomásesés csökkentésére. Az új hidraulika gyorscsatlakozók gyorsabb emelési ciklust biztosítanak a mai nagy szivattyúteljesítményű traktoroknál.”

 

Fodor Mihály