fbpx

Hardi NAVIGATOR Classic

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2021 január 04.

Professzionális minőség, elérhető áron

Általánosságban elmondható, hogy ahogyan Európában, úgy Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb permetezőgép a gazdák körében. Cikkünkben a NAVIGATOR Classic-ot mutatjuk be, amelyet azon igényes kis- és középgazdálkodóknak ajánlunk, akik számára egy felsőbb kategóriás Hardi permetezőgép csak belátható időn kívül térülne meg, viszont vágynak a megbízható és kiforrott műszaki megoldásokkal rendelkező, csúcs növényvédőgépre.

 

Hardi Navigator
Magyarországon a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb permetezőgép a gazdák körében

 

ISMERJE MEG ÖN IS A NAVIGATOR CLASSIC TERMÉKEK MŰSZAKI TARTALMAIT!

A Classic gépcsalád olyan, jól bevált műszaki megoldásokkal rendelkezik a kis- és középgazdálkodóknak, mellyel Ön a gazdaságában elérhető legmagasabb minőséget és műszaki stabilitást kapja leendő növényvédőgépétől. A permetezési minőségében nem engedünk meg kompromisszumot, a Classic-on ugyanazt a jól bevált DELTA szórókeretet találja, amely már több száz magyar gazdaságban bizonyított, mely a legbiztonságosabb szórókeret felfüggesztést nyújtja a kategóriájában. Ennek hála, nagy sebesség mellet is élvezheti az egyedülálló keret-felfüggesztés által nyújtott stabilitást. A strapabíró háromdimenziós szerkezet nagy tartósságot biztosít a permetezőgépe számára. A keret 18–24 méteres szélességben rendelhető, és kompakt kialakítása megkönnyíti Önnek a szállítást és tárolást is. A TRIPLET fúvókatartók a szórókeret-szerkezet védelmében vannak elhelyezve, ami biztosítja, hogy kevesebb meghibásodás és leállás forduljon elő a szántóföldön. Ezzel is biztosítva a megbízhatóságot.

A Classic permetezőgépekhez opcionális rendelhető meg az IntelliTrack vonórúd-kormányzási rendszer, amely kombinálja a modern elektronikát a robusztus vázszerkezet előnyeivel. Ez a nyomvonaltartási koncepció könnyen csatlakoztatható és kezelhető, ami kedvezőtlen terepviszonyok között is biztonságos nyomkövetést biztosít a permetezőgépe számára.

 

Hardi Navigator
Nagy sebesség mellet is élvezheti az egyedülálló keret-felfüggesztés által nyújtott stabilitást.

 

A DynamicFluid4 folyadék szabályzórendszer már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert precíz dózisszabályozást. A Hardi új fejlesztésű folyadékszabályzó szeleprendszere két, egymáson elforduló, nagy kopásállóságú kerámia tárcsa részvételével szabályozza az áramló folyadék mennyiségét. A vezérlőegység, a működőkeret-szélesség és a rendszerben található 5 szenzor jelének másodperceként 20x történő feldolgozása után fokozatmentesen a megfelelő szögbe állítja a kerámia tárcsákat. Így a DynamicFluid4 rendszer a fúvókák bekapcsolásának pillanatától kezdve a megfelelő dózist biztosítja 95%-os pontossággal, és folyamatosan szabályoz, akár 7-szer gyorsabban, mint az ISO/EN szabvány által megkövetelt szabályozási határérték. A táblaszéleken a rendszer kiszámolja, és előre megtervezi a következő fordulót követő szükséges kijuttatási mennyiséget, és elinduláskor késedelem nélkül a kívánt mennyiséggel folytatja a permetezést.

Azon Classic gépek esetén, melyek HC8600-as vezérlővel szereltek fel, elérhető az AutoSectionControl (ASC) szakaszvezérlés: egy teljesen automatikus rendszer, amely szükség szerint nyitja és zárja az egyes keretszakaszokat. Amikor már korábban kezelt terület felett halad el a keret – például a forgón, ék alakban szűkülő táblaszakaszon, vagy fák és egyéb akadályok körül –, az ASC vezérli az érintett keretszakaszokat. Ezzel dokumentáltan elérhető 5%-os vegyszermegtakarítás is, mely kedvező a környezetnek és az Ön pénztárcájának is.

Keresse még az idén hivatalos Hardi forgalmazóinkat személyre szóló NAVIGATOR Classic ajánlatokért!

 

 

 

Korábbi cikk elégedett felhasználóról: [LINK]

 

Czene Máté