fbpx

Q-companion?: felhő és applikáció

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 07.

Az Ålö AB egyike a világ vezető mezőgazdasági gépészeti beszállítóinak. A vállalat most továbbfejleszti sikeres Q-companion rendszerét. A termék része lesz egy felhőszolgáltatás és egy okostelefon-alkalmazás is.

Az új Quicke Q-sorozat nemrégiben történt bemutatása mellett a cég a homlokrakodókra is gondolt, az erre optimalizált vezetéssegítő rendszer neve a Q-companion. Az innovatív megoldás révén ki lehet aknázni az újgenerációs rakodókban rejlő potenciált, mindezt a legmodernebb szenzortechnológiával és a rakodó digitális „agyával”. A bevezetése óta eltelt fél év során már nagyon sokan vásárolták meg ezt a technológiát, a visszajelzések egészen pozitívak. A Q-companion segíti a pozícionálást, emlékezteti a felhasználót a karbantartásra, a beépített súlymérő piacvezető, és mindez egyetlen rendszerbe építve! Itt az idő még egy kis pluszra. Az Agritechnicán a vállalat bemutatta az új felhőszolgáltatást és az okostelefonos applikációt, amellyel a felhasználó képes nyomon követni a rakodó működését.

­Vevőinkkel szoros együttműködésben dolgozunk annak érdekében, hogy a gyakorlatias és egyszerűen kezelhető megoldások könnyebbé tegyék a mindennapi munkát. A Q-companion legújabb fejlesztéseivel a vezérlés tényleg pofon egyszerűvé válik. Az új alkalmazás befogadja a Q-companion által szolgáltatott adatokat, amihez a felhasználó a telefonján vagy a felhőszolgáltatás révén a nap 24 órájában hozzáférhet.

­Az applikáció és a felhő tesztüzeme több mint pozitív eredménnyel zárult; biztos, hogy növelni fogja az eddig is sikeres Q-companion rendszer elismertségét. Jól jár majd ezzel minden partnerünk, legyen szó kis- vagy nagygazdaságokról – mondta Magnus Sundell, az Ålö AB termékmenedzsere.

 

CÍMKÉK Q-companion