fbpx

Új méretekkel egészül ki a MICHELIN CrossGrip család

Írta: Szerkesztőség - 2021 február 06.

A Michelin két új méretben tette elérhetővé a kotrórakodók, kompakt- és teleszkópos rakodók, valamint kis traktorok üzemeltetői számára készülő többcélú, négy évszakos CrossGrip gumiabroncsait.

A két új méret – a 440/80 R 34 és a 480/80 R 34 – összesen 12 tagúra növeli a MICHELIN CrossGrip termékcsaládot, és elérhető utólag szerelhető abroncsként, illetve az OEM kínálatban egyaránt.

Hobok Tamás, a Michelin Hungária Kft. műszaki tanácsadója kiemelte, hogy „a MICHELIN CrossGrip a 2018-as bemutatása óta közkedvelt a vásárlók körében, és a kínálat két kulcsfontosságú mérettel történő kibővítése még tovább növeli majd vonzerejét”.

 

crossgrip

A két új méret, összesen 12 tagúra növeli a MICHELIN CrossGrip termékcsaládot

 

„A CrossGrip gumiabroncsok rendkívül jól teljesítenek a különböző útfelületeken – akár sportpályákon és füves útszegélyeken –, emellett különösen hatékonyak havas, jeges utakon és laza talajon, így ideális választást jelentenek a téli körülmények között is.”

A CrossGrip abroncsok a Michelin népszerű Compact Line termékvonalába tartoznak, rakománnyal jól terhelhetőek, és a speciális gumikeveréknek köszönhetően egész évben használhatóak.

A nem forgásirányos mintázatnak köszönhetően nagyon pontosan manőverezhetőek vezetés közben, akár előre-, akár hátramenetben, az optimalizált – több kapaszkodószegéllyel rendelkező – felépítés pedig nagyszerű vonóerőt biztosít.

 

 

Az aszimmetrikus laterális blokkok segítik a tapadást a téli időjárásban, amikor a jó vontatási teljesítmény elengedhetetlen a biztonsághoz. Egyetlen fordulat alatt 196 darab mintablokk segítségével a MICHELIN CrossGrip csökkenti a rázkódást is, ezzel pedig növeli a vezetési komfortot.

Az abroncsokat megerősítették, hogy ellenálljanak a defekteknek, és szegecselve jégen is használhatóak, emellett a mintázat mélységét gondosan optimalizálták annak érdekében, hogy kímélje a növényeket a növekedési időszakban.

 

Forrás: MICHELIN Hungária Kft.