fbpx

GÉPmax – 2009-02 – február

Írta: Szerkesztőség - 2009 február 10.

 

 

Kedves Olvasó!

Bár kiadványunk a rendezvény előtt megjelent az újságárusoknál, a szakmai közönség előtti igazi bemutatkozásra az Agro+MashExpo szakkiállítás adott lehetőséget. Nagy örömmel mondhatjuk el, hogy mind a kiállítók, mind pedig a látogatók körében kedvező volt a GÉPmax fogadtatása — mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a 4000 promóciós példány a kiállítás negyedik napjára már elfogyott. Voltak, akik már az előzetes beharangozás után, “látatlanul” megrendelték újságunkat, sokan a kiállítás helyszínén kézbe véve, átlapozva döntöttek hasonlóan — s persze a legtöbben az otthoni, alapos átolvasás után jelentkeznek előfizetési szándékukkal. Válasszák bár bármelyik módot, köszönjük a bizalmat!

A kiállításra visszatérve; az elmúlt évekhez képest az idei rendezvényen nagyobb területen és nagyobb számban jelentek meg a kereskedők és szolgáltatók, ami mindenképp előremutató törekvés. A kiállítók az eddigiekhez képest sokkal szélesebb választékot kínáltak a látogatóknak, akik szintén nagyobb számban jöttek el a korábbi esztendőkben megszokottnál. Persze mindez érthető is, hiszen a jelenlegi gazdasági környezetben fontos, hogy minél inkább birtokában legyenek a szakma szereplői a lényeges információknak. (Az idei Agro+MashExpo kiállítást bemutató képes beszámolónkat lapunk 12-19. oldalán találhatják).

Friss számunkban igyekeztünk az elsőhöz hasonló színes, hasznos és élvezetes tartalmat adni azoknak, akik a lapot kézbe veszik. Nem maradnak el a legtöbb olvasó által szívesen forgatott tesztek — önjáró fűkasza, traktor és vetőgép került górcső alá –, a hasznos gépbemutatók. S hogy még egy újdonságot is kiemeljünk, új rovatunkban — Hazai pálya — havonta a magyarországi gépgyártás egy-egy fontos szereplőjét szólaltatjuk meg, ezzel is színesítve a lap tartalmát.

Reméljük, e havi kiadványunkban is sok újdonságot és érdekes cikket találnak majd, kellemes és hasznos időtöltést kívánunk!

Hatala László felelős szerkesztő