fbpx

A Vermeer frissítette az RTX1250 eszközhordozót

Írta: Farkas Imre - 2024 augusztus 08.

A Vermeer RTX1250 eszközhordozót számos fejlesztéssel frissítették a hatékonyság és a teljesítmény növelése érdekében. A speciális feladatok megoldására hivatott önjáró munkagépet egy 127 LE-s (94,7 kW) Deutz TCD3.6L dízelmotor hajtja, és számos kiegészítővel felszerelhető a gáz-, üvegszál-, víz- és elektromos közművek hatékony telepítéséhez.

Nick Olsen, a Vermeer termékmenedzsere kijelentette, hogy számos frissítést hajtottak végre az RTX1250-en ügyfeleik tapasztalatai és ajánlásai alapján. „Ezeket a frissítéseket alaposan tesztelték, hogy termelékenységet biztosítsanak az igényes környezetekben. A Vermeer elkötelezett a gépezet folyamatos fejlesztése és finomítása mellett, hogy megfeleljen az iparági igényeknek és az ügyfelek igényeinek. Az RTX1250 legújabb verziója jól példázza ezt az elkötelezettséget.”

Az RTX1250 egy sokoldalú gép, amely cserélhető tartozékokkal használható árokásóként, kő, vagy aszfaltmaróként, illetve vibrációs kábelfeketetőként is dolgozhat.

Vermeer RTX1250
Kábelfektetés közben a frissített RTX1250

Az eszközhordozó Vermeer fedélzeti technológiával van felszerelve, beleértve a TrenchSense™ elektronikus vezérlőrendszert és az EcoIdle™ motorvezérlő rendszert. Ezek a rendszerek aktívan felügyelik a motor működését, hogy elősegítsék a zökkenőmentes működést és optimalizálják az üzemanyag-hatékonyságot.

Az RTX1250 Productivity Zone funkciója és Auto Plunge technológiája úgy javítja a teljesítményét, hogy meghatározza a használt és csatlakoztatott munkaeszközök optimális működési tartományát, illetve haladási sebességét, valamint szabályozza a bemerülési sebességet az árokásó, vagy aszfal, betonmaró adaptereknél.

A Vermeer RTX1250 a kezelő kényelmét és láthatóságát helyezi előtérbe. Kezelőszervei kényelmesen a jobb oldalon, az üléssel forgatható kartámasszal egy vonalban helyezkednek el.

Az RTX1250 csendes utazást biztosít, jól szigetelt, rugózott kabinnal rendelkezik. Opcionálisan klimatizált fülke áll rendelkezésre az egész éves működéshez. A munkaköri követelményektől függően az eszközhordozó felszerelhető gumiabroncsokkal vagy hevederekkel.

Az RTX1250 Vermeer Fleet-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosok optimalizálhatják a termelékenységet azáltal, hogy szinkronban maradnak a gépük működésével. A Vermeer Telematics lehetővé teszi a motor üzemóráinak, az üresjárati óráknak, az üzemanyag-felhasználásnak, a hibakódoknak és a gép helyének nyomon követését, továbbá Geofencing képességekkel is rendelkezik.

Forrás: https://www.vermeer.com/