fbpx

A Trelleborg és az Agricolus egyesíti a high-tech szakértelmét

Írta: Fodor Mihály - 2022 július 26. -Hirdetés

A Trelleborg és az Agricolus egyesíti a high-tech szakértelmet a precíziós gazdálkodás javítása érdekében

A Trelleborg az Agricolusszal együttműködve elindítja új integrált platformját, hogy digitális megoldásokat kínáljon az intelligens és fenntartható gazdálkodáshoz. Az egységes platform a gazdák számára további kulcsfontosságú információkat biztosít, amelyek segítségével növelhetik a hozamokat és optimalizálhatják a gazdaságok irányítását egy weboldalon és mobilalkalmazáson keresztül.

A TLC+ nyomáskezelő rendszer előnyeit és az Agricolus platform speciális funkcióit és szolgáltatásait ötvözve a gazdálkodók fenntarthatóbb munkavégzéssel javíthatják gazdaságuk agronómiai irányítását. A felhasználók kihasználhatják az előrejelzési modellek, a földrajzi helymeghatározáson alapuló termésbecslés és a műholdas távérzékelés előnyeit, nyomon követhetik az állományok kondícióját, megelőzhetik a kártevőket és betegségeket, és a megfelelő abroncsnyomás alkalmazásával több mint 20%-kal csökkenthetik a változó költségeket.

Paolo Pompei, a Trelleborg Wheel Systems elnöke szerint: „Vállalkozásként izgatottan várjuk, hogy a mezőgazdaság jövőjét irányíthassuk. Az Agricolusszal közösen létrehozott új integrált platformmal úgy gondoljuk, hogy több gazdálkodót tudunk arra ösztönözni, hogy a technológiai innovációkat kihasználva javítsák üzleti tevékenységüket. A legígéretesebb fejlesztőkkel és start-up cégekkel együttműködve a legokosabb digitális megoldásokat adhatjuk a gazdák kezébe a fenntarthatóbb precíziós gazdálkodás érdekében.”

Andrea Cruciani, az Agricolus vezérigazgatója hozzátette: „Ez az új integrált digitális platform megerősíti a Trelleborggal kötött stratégiai partnerséget. Együttműködésünk a mezőgazdaság jövőjéről alkotott közös elképzelésünk eredménye, amelyben a fenntarthatóság kulcsszerepet játszik. Elő kívánjuk mozdítani a digitális átalakulást a mezőgazdasági ágazatban azáltal, hogy könnyen használható, hozzáférhető és innovatív technológiákat biztosítunk a gazdálkodók számára, amelyek támogatják mindennapi munkájukat a földeken.”

A Trelleborg és az Agricolus a 2019-es partnerségi megállapodást követően folytatja a szakértelem, az erőforrások és a technológia egyesítését, hogy innovatív, felhőalapú megoldások létrehozásával támogassák a mezőgazdaság digitalizációját. Az Agricolus egy innovatív startup, amely a digitális mezőgazdaság számára fejleszt megoldásokat. 2017-ben alapították az umbriai Perugiában – Olaszország „zöld szívében” –, és célja, hogy az adatgyűjtés és -elemzés csúcstechnológiáinak felhasználásával támogassa a gazdálkodókat, szervezeteket és az ágazat szakembereit abban, hogy egyszerűsítsék és javítsák a terepen végzett munkájukat.

További információk IDE KATTINTVA elérhetőek.