fbpx

SpreadPoint WB 12000 – kiszolgáló kocsi növényvédő gépekhez

Írta: Farkas Imre - 2022 március 11.

Az új SpreadPoint WB vízszállító pótkocsi egy modern és praktikus megközelítést kínál a permetezési termelékenység javítására.

Permetezőgépek hatóanyag oldat készítéséhez szükséges víz folyamatos kiszolgálásának hatékonysága nagyban befolyásolni tudja a növényvédelemre szükséges idő mértékét. Az új SpreadPoint WB tartálykocsi rozsdamentes acél tartálya biztosítja a víz minőségét, tisztaságát és a tartály hosszú élettartamát. Ez csökkenti a fúvókák eltömődésének kockázatát. A gyártó a kifejezett növényvédő gépek kiszolgálása céljából kifejlesztett szállítóeszközt tágas, kényelmes, illetve biztonságos vegyszertárolóval látta el. Magas, 12 ezer literes tartálykapacitásának köszönhetően egy kiszállítással igen nagy terület kezelése garantálható, pl. egy 4000 literes permetező is háromszor tud „tankolni” a kiszolgáló járműből. A sok éves permetezési tapasztalatok alapján számos kiszolgálást segítő kiegészítőfunkcióval funkcióval vértezték fel a gépet, amelyet a legprofibb kezelő is értékelni fog.

SpreadPoint WB
Növényvédő gépek kiszolgálására kifejlesztett szállítóeszköz kényelmes, illetve biztonságos vegyszertárolóval – fotó: https://spreadpoint.co.uk/